Autor Tema: P.skoda yeti DSG  (Pročitano 20 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Pekar

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: GOLF 7.5 TCR
P.skoda yeti DSG
« poslato: juče u 08:03:19 posle podne »
Na prodaju skoda yeti 2014g. 1.2tsi 105ks cetri klipa DSG menjac. 162 000km. pravih!!!
auto je u ekstra stanju,ceo je u prvoj boji nigde nije lupan,ima samo na suvozaceva vrata ispod lajsne dve linije i na rubu branika malo zagrebano,sve ostalo je top,sve na autu radi i ispravno, ja sam ga uvezo iz svajcarske kupljen je direktno od prvog vlasnika, ne sa auto placa kod sirijaca i itd, sto i vrapci znaju na grani kod koga se gore ne kupuje auto, imam i racune od prvog dana koliko je auto placen itd. da ga ne duzim mnogo sada, ja sam uradeo kompletan veliki servis i mali, svi lanci zatezaci,klizaci,svecice,kablovi,antifriz,ulje,filteri motor radi kao sat, ne cuje se bukvalno . menjac odlican,salta bez greske,auto perfektno sacuvan, ne ma tacku korozije na sebi ni ispod auta na podu, upravo registrovan i samo je sedi i vozi, bez dodatnih ulaganja, auto nista nije lickan niti dubinski pran, samo je opran i usisan, a ja cu u naredna par dana kada uhvatim vremena, ispolirati i uradeti keramicku zastitu laka.
od opreme, parking senzori, senzori za svetla,automatska svetla,senzori za kisu,tempomat,klima,navigacija,rikverc kamera,tonirana stakla itd. uz auto idu dva seta tockova, letnji i zimski,oba seta na alu felnama,gume nove.ubacicu i video pored slika.
cena: 10.500eur.
tel: 062 469 160

na snimku je auto upaljen pa obratite paznju koliko je motor tih

Jos jednom se ponavlja prica da nije vazno koliko je auto presao, nego ko je sa njim vozio te kilometre. mahac