Na prodaju skoda yeti 2014g. 1.2tsi 105ks cetri klipa DSG menjac. 162 000km. pravih!!!
auto je u ekstra stanju,ceo je u prvoj boji nigde nije lupan,ima samo na suvozaceva vrata ispod lajsne dve linije i na rubu branika malo zagrebano,sve ostalo je top,sve na autu radi i ispravno, ja sam ga uvezo iz svajcarske kupljen je direktno od prvog vlasnika, ne sa auto placa kod sirijaca i itd, sto i vrapci znaju na grani kod koga se gore ne kupuje auto, imam i racune od prvog dana koliko je auto placen itd. da ga ne duzim mnogo sada, ja sam uradeo kompletan veliki servis i mali, svi lanci zatezaci,klizaci,svecice,kablovi,antifriz,ulje,filteri motor radi kao sat, ne cuje se bukvalno . menjac odlican,salta bez greske,auto perfektno sacuvan, ne ma tacku korozije na sebi ni ispod auta na podu, upravo registrovan i samo je sedi i vozi, bez dodatnih ulaganja, auto nista nije lickan niti dubinski pran, samo je opran i usisan, a ja cu u naredna par dana kada uhvatim vremena, ispolirati i uradeti keramicku zastitu laka.
od opreme, parking senzori, senzori za svetla,automatska svetla,senzori za kisu,tempomat,klima,navigacija,rikverc kamera,tonirana stakla itd. uz auto idu dva seta tockova, letnji i zimski,oba seta na alu felnama,gume nove.ubacicu i video pored slika.
cena: 10.500eur.
tel: 062 469 160
na snimku je auto upaljen pa obratite paznju koliko je motor tih