Elem, na Bozic mi prolupao motor. Na auto putu kod Ljiga poceo da lupa. Stao na parking, zvao slep sluzbu i nazad za Krusevac.
Prvo kod jednog majstora bio 5 dana. On sumnjao na cauru koja "pokrece" PVP preko bregaste. Skinuo pumpu kaze nije ona.
Najverovatnije radilica ili hidropodizaci ali nema vremena da se bavi time.
Ja na slep pa kod drugog majstora.
Posle par dana zove i kaze prolupao na 4. klipu u kaze mi da dodjem da vidim. Odem i imam sta da vidim. Neko je okrenuo naopako polutku od klipnjace i tu dobio lufta.
Rekoh sredjuj.
Morala druga radilica posto od moje nije imalo nista, nova klipnjaca, novi semerinzi na radilici, leteci i lezeci lezajevi itd.
Radilica je u standardu.
Sve sklopljeno i radi kako treba. Majstor mi rekao da ulje zamenim na nekih 5-6 hiljada a posle toga na 10.
Par puta sam i Nina cimao za savete i kao i uvek izasao u susret.
Ceh 1000€ i to je neka drugarska cena posto sam isao preko zeta a i nije skidana glava.
Sto se tice okrenute klipnjace sumnjam na majstora koji mi je radio veliki servis.
Kad je skinuo karter nasao je opiljke. Rekoh muda pogleda lezajeve. Skinuo je jedan, rekao je da je ok i da ce ostale da proveri kasnije posto je tada posao na rucak.
Kad sam otisao po auto rekao mi je da lezajeve na 4. klipu nije mogao da skine jer je blizu menjac i morao bi njega da odvoji ali posto su ova tri dobra nema razloga da i 4. ne bude. Kad ono bas na 4. prolupao.
Zvao ga ja a on kaze da se ne seca jer je posle mog auta radio jos 30 motora tako da...