Sto se tice instalacije tu sam se malo namucio. Nisam nikakve adaptere stavljao, nego sam makao skroz one drzace i dzek od halogenih. Otisao sam u prodavnicu i kupio h7 dzek koji sam povezao na dvije zice od fara, po starinski samo dzek utaknem, jer ne planiram vise vracati halogenke. Sto se tice lezista, skinuo sam socket sa sijalice i zalijepio ga super lijepak olovkom. Sacekao sam neko vrijeme da se osusi i samo ubacio sijalicu u socket, uprostio ono sto je fabrika zakomplikovala. Sto se tice dugih, i u duga idu h7(fabricki). Tu mi je bilo dosta lakse, nisam morao skidati far i prepravljati instalaciju. Mogao sam za njih naruciti one limice slicni fabrickim, al me je mrzelo da cekam. Uradio sam isto kao i na kratka, skinuo onaj socket sa sijalice i zalijepio ga u far. Sto se tice dimenzija, nisu nesto puno vece, najvise prostora zauzme kablo i "mozak" sijalice. U otvoru za kratko ima vise mjesta pa nije bilo problema, u dugima je manji prostor pa se mora sloziti fino da bi sve stalo.
Koje su se t10 canbus pokazale dobre, da traju duze i da ne prijavljuju gresku? Ja sto sam narucivao ili gori greska ili brzo pregore. Nek budu i skuplje, samo da su dobre.
Послато са SM-A105FN помоћу Тапатока