Kolega Galaxy, svaki tvoj komentar u mojoj temi je dobrodošao. Čak šta više ti moram priznati da mi je drago što čitaš ono što ja napišem i zato batali predrasude i toalet papir nego samo udri po tastaturi

...
Kad već spomenu da ti je crni petak uska specijala onda mi/nam pojasni kako su tako drastična sniženja tog dana.
Ova moja mašina ima regularnu cenu od 36000, taj dan se prodavala za 25000. Sve ja kapiram kako se barata MPC ali koliko onda stvarno košta takav jedan proizvod u nabavci kada trgovina i na toj ceni od 25000 ima zaradu.
Po meni, to je savršen dokaz koliko su cene kod nas naduvane.
No, da se mi vratimo naslovu teme mada se bojim da me ne vrbuju oni sa ana.rs

....
Kako je svaki moj post edukativne prirode, red bi bio da vam čika travi pokaže neki balkanski trik i iz ove tematike

...
Kako je prošlo 5 godina od dana kupovine, tako je odma crkao programator

... Cena sitnica, 100 evrova. A nova mašina plaćena 200 evrova

...
Turim penezi u džep i odem da ga kupim.
Pitam jel ima neka garancija na proizvod obzirom na cenu koštanja a oni kažu IMA. Al je uslov da ga oni ugrade što naplaćuju 30 evrova.
Zašta bre, 30 evrova ... za skidanje 3 buksne

....
...

... Ja sam gori od onih što plaču kad treba da plate dijagnostiku nego se foliram sa jugom

....
Zamenim programator i evo ga taj zamenski šljaka do danas bolje i duže nego onaj iz 1, ugradnje.
Nije prošlo ni godinu dana od zamene programatora kad u toku jedne centrifuge zalupa nešto gore i jače od NATO bombardovanja.
Oće da sruši kuću rodjaci, samo bije po onim podnim pločicama ali ja smiren u totalu. Postavio čika travi dijagnozu na keca.
Izvadim veš a onda ga otresem ručno. Sva sreća bila ona završna centrifuga

...
Skinem gornji poklopac, za one koji nisu znali kako izgleda unutrašnjost evo prilike da se informišu.

...
Vidim ja riknuo plivajući, motor pravi muški turbak od 1000 obrtaja pa je vibracije prenosio preko PK kaiša na gewinde a onda je puklo gde je najtanje bilo.
Desni koš i opruge ko nove

... Snimite tu malu rupicu gde je provučen pfeder, možda 5 mm ...

...
Na levoj strani krater, vremenom je kraj federa napravio rupu da mežeš prst da provučeš a onda je sebi napravio put kao da je nožem isečeno i izleteo napolje a bubanj udarao u patos.
Kad to videsmo odma nasta kuknjava ko na sarani, joooj
riknula buranija 
... ...

oni matori znaju da je to finta iz sivog doma

...
Kad je čika travi bio malji deca imao je u osnovnoj školi jedan predmet koji se zvao OTO ... opštetehničko obrazovanje rodjaci moji

...
Tu se učilo ŠTA KAKO KOLIKO, koji je zvezdasti a koji ravni šrafciger

... Ja imao čistu peticu

...
...
Gledam ja u onu oprugu i razmišljam, a onda

...
Da skratim palamudjenje

... uzmem jedan mašinski šraf za ključ 13 a on ko da je stvoren za rešenje mog problema

... onda napravim nosač od onog čeličnog nosača kojim se steže grejač na bojleru i navučem ga na onu 13ticu ali sam pre toga probušio rupicu gde sam navukao pfedera a onda sve to stegao kontra maticama. Bravo za ja

...
Malo je tu radila bušilica i bruja za sečenje ali čika travi je iz one generacije u kojoj su svi maštali da budu vrsni bravari kao što nam je bio drug TITO

...
Na kraju je to ispalo ovako i evo šljaka već nekih 7 godina bez problema

...
...

...
I tako rodjaci moji, žurim na doručak pa moram da skratim priču.
U svakom slučaju znanje i veštine stečene tokom održavanja juga su dobro došle za rešavanje problema nastalih kod ovih plastičnih gomanca zvanih perilice rublja

...
...

samo ariel rodjaci, on je keva

...