Ko će početi da dolazi kod Paula

... jel misliš na ove sa kožnim sedištima

...
Ma šta ga briga, jes da mu je zbog takvih pun servis i VCDS dijagnostika 15/7 kroz 3 non stop u arbajtu pa nema vremena ni da ode da piša ali ih bar šiša do glave i samo trpa marke u džep.
Ali ako počnu da mu dolaze oni drugi pacijenti, ovi novokomponovani koji prate modu i sve znaju

...

...
Mada, ni tamo budućnost nije svetla

... Ja se sve bojim da će oni pre početi da se vraćaju nama nego što ćemo mi ići kod njih.
image upload...
A kad si već spomenuo pasoše SFRJ iskra BUGOJNO velenje ... od VARDARA pa do triglava ... sve je to ovde stalo.

...
Ja bio mlad i glup, sad mator pa opet glup

... trošim penezi na gluposti, zato sad i vozim YUGO. Sirotinja, nemam para ni za učešće pa da drmen neku kredu i odma alamunju parkiram pred moju tarabu.
Što se tiče rute, okvirno je već zacrtana

... I plan A i plan B

...
Ovaj put će izvor dunava da popričeka pa će ga turimo u rutu kad se bude krenulo kod brata Paula na kafu

...
Ali je zato izvor save i jodlovanje sa slovenkama

već utefterisano.
No, da se vratimo na vešerajsku temu

...
BEKO ispoliran i premazan voskom jer stoji pored lavaboa pa da ne truli od šljiskanja kad se peru ruke.
Kupljena i grejalica, mora BEKO da ima idealne uslove rada a ne da mu bude zima

...

...
I kad se već ovde raspisa, mogao bih da te zamolim da odgledaš ovaj klip. Treba mi mišljenje jednog eksperta kao što si ti jer koliko znam ti si uvek ubadao premiju svaki put kada si se ponovio.
Drkelu još naredno leto pa sam je izgustirao, posle nje hoću da uzmem nešto slabije sa konjažom al da opet napucam za avanturisanje.
Mislim da je ovo odličan izbor a i posle par godina može dobro da se zavali u švicerlandu ...
https://www.youtube.com/watch?v=tBx5iZW7TIs ...
Malo me brine tehnički ali .... ali ima nosač za mmediju i zadnju kameru. Još samo top felne a onda pičimo kod nešeg batice u germaniju na kaficu ali pre toga da obrnemo krug u onom kavezu i zalepimo stiker na niklovani branik

...