Za sada paja se vozi i cekam da prodje ovo sranje pa da se nesto dotera. Pregledan je trap i vec naruceni delovi. Zadnji trap je ok, a na prednjem samo silen blokovi ne valjaju. Narucio sam velike silen blokove iz originala, a male lemforder. Kupljene i dve letnje gume. Samo cekma da ovo sredim i centriram trap i da ih stavim.

Sredio sam zadnje luftere posto su bili neispravni.
E sada malo zanimljivosti. Posto je auto kupljen od prvog vlasnika cije podstke imam u originalnoj saobracajnoj dozvoli, jedan dan mi padne na pamet da potrazim na fb i nadjem vlasnicu. Pustio sam joj poruku, tacnje moj drug, pitali smo za kilometrazu i ostale detalje. I gospodja je posle nekog vremena ljubazno odgovorila. Paja zaista ima pravu kilometrazu, rekla je da ga je redovno odrzavala i poslala fakturu od prosle godine kraj aprila. Ulozila je 2900e. Preveli smo spisak delova i radova. I na 185000km uradjeno sledece: mali i veliki servis, dve nove gume, usisna grana nova koja kosta 600e, tandem pumpa i tako jos neke sitnice.
E sad meni i dalje na usisnoj slinavi od uljnih isparenja tamo gde je ona polugica za leptire. Cini mi se da su je oni navukli i da to nisu zamenili. Takodje sumnjam i za tandem pumou jer je pustala naftu kads sam ga ja uzeo i promenio sam dihtung i sad je ok. Uglavnom rekla nam je kada je videla kolika je cena ona je njega prodala. Skapirao sam da je ostavila servisu auto da ga srede. Iprodaju i dala ga je kaze po niskoj ceni. E sad, sta je tu je. Najbitnije mi je da je uradjen veliki servis. Pk kais zaista izgleda novo, a i kada sko gledali zupcasti deluje sve bas novo.
Eto, ko bi rekao da passat karavan iz 2007.moze imati tu km. Jos malo pa 200 hiljada km.
Imam jedno pitsnje kako da resim tu usisnu da ne masti na tom mestu gde je onaj vakuum ventil za krilca?