Radilo se malo, da se iskoriste lepi dani. Prvo sam isao kod majstora da pregleda auto, nista novo nismo otkrtili. Trap je u dobrom stanju, prednji silen blokovi vw e sada da li su 1. ugradnja ko ce to znati... Dijagnostika je opet izbacila gresku za protokomer tako da to treba da resim i da se predihtuje tandem pumpa posto curka nafta. Ostalo je u ok stanju. Raspitao sam se za cenu velikog servisa i sa delovima i rukama oko 350e, a ako hocu da menjam cuvenu osovinicu uljne pumpe jos 100e

Posto je cale prebacio da golf ima bolja svetla hteo sam to da sredim. Mislio sam na prolece ali odlucio sam sada.
Prvo sam ocistio svetla za maglu. Izgledala su pod odredjenim svetlom ovako:

nakon ciscenja jedne maglenke slikao sam da se uporedi ali mnogo bolji ucinak je uzivo

sada to izgleda ovako

Kad mi je vec lepo krenulo sutradan odlucim da skidam farove i da na njima izlecim kataraktu. To sam vec radio na golfu, samo sto je na golfu daleko lakse i mislim da je ucinak bolji, jer ioak je stakleni far i nema ostecenja spolja koja moraju da se poliraju. Da se prvo pohvalim kako je to pre par godina ispalo na golfu

Na pasatu su farovi bili u dobrom stanju videla se magla na socivima i zbog toga sam hteo da sredim

Ne znam koliko se na slikama vidi, ali kada sam sve vratio nazad i posle prosao pored kola meni je bilo daleko bolje. Malo sam jos dostelovao farove i maglenke i jeste bolje, ali zakljucak je da su svetla na golfu 3 puta bolja, ukljucujuci i maglenke. Na pasatu su maglenke vise ukras.
Za sada toliko. Na prolece cu jos da ispoliram farove i sa njima sam zavrsio. Ako neko ima ideju kako hromirane lajsne i krovni nosac da sredim da im povratim sjaj neka mi javi, svaka pomoc je dobro dosla. I da, plastika na suvozacevim vratima krcka po nekada kao da je moskvic, kako to da sredim?
Sledi sada da se sredi mehanika pa da vidim sta dalje. Presam mozda 1500km sa njim sto je suvise malo da bih rekao da je dobar.