Super posao sa zvucnicima
Kako rade u odnosu na fabriku, kako si ti zadovoljan ?
Imas sad dovoljno basa ili bi trebao i woofer ?
Hvala ti,zeleni.
Sto se tice razlike,primecuje se.E sad posto je meni kineska multimedia,mislim da ona ne moze da pruzi maximum kao sto moze original.Mozda kad bih vratio MFD1 sto sam izbacio,verovatno bi se i zvuk poboljsao.Ako hoces da ima basa,na malo pojacano,onda moras da dignes bas i loudnes ali cim pojacas da se cuje mnogo glasnije,onda moras da smanjis bas i loudnes da ne bi drcalo.(pricam za kinesku mediu,ne znam kako bi stanje bilo sa originalom)
Ja hocu svejedno da ubacim jednu aktivnu kutiju u gepek,ne preveliku,jedno 10 inch da dobijem onu dubinu i kad je stisani i kad je pojacano
Sve u svemu,zadovoljan sam
Bez 10" subwoofera teško može imati pravi bass.
Inače dobar posao, a ovi prstenovi su prava stvar.
Jesi li radio izolaciju vrata iznutra?
Takođe dobra kombinacija su fabrički DSP zvučnici sa pojačalom i MFD. To je onda stvarno na nivou Dynaudia, Bose i sl. Teško za naći i skupo.
Ja sam kupio samoljepljive dihtunge za vrata i prozore i izlijepio ih cijelom dužinom lima na kome se nalazi podizač stakla i tako ušarafio. Ne pušta kapi
Hvala ti mur-ke.
Upravu si za subwoofer.Bez njega nema ni basa
Sto se tice unutrasnje izolacije,nisam ali sam narucio i cekam da mi stigne,jer hocu i to da uradim
Ali i za ovo sam jedva nasao vremena
Gledao sam i ja te diht gume ali ih nisam porucivao jer sam i prosli put resio ulazak vode sa zivom gumom,a i sad kada skidam onaj zastitni lim na vratima jedva se odvoji koliko dobro drzi,a lako se vrati
Da, shvatam o cemu se radi.
Ali...Jesi li ti siguan da nije moglo nekako da se usrafi u distancer?
Treba da ide distancer na lim (izmedju dihtung), pa na njega crvena plastika, pa zvucnik preko i da prodju isti srafovi kroz oba? Vidim da ta crvena plastika ima prorez sa donje strane, znaci moze da se rasiri. A neki srafovi bi se valjda pogodili, a ima i distancer vise rupa za srafove, ako ovi za zvucnike ne mogu da se pogode.
Ne moze tako u ovom slucaju.Prvo ide ova crvena plastika,pa distancer na nju pa zvucnik./Nije imala prorez vec sam ja to odsekao
bas zbog toga da bih mogao da dobijem na precniku.Razbusio bih ja rupe na njoj ali je suvise plitko,to su zeznuli kada su pravili.
Jedino sto je dobro na njima je to sto mozes da je kratis po duzini ako smeta staklu na prozoru
Veruj mi,probao sam sve moguce kombinacije da je namestim,ali nisam uspeo