Radio kod kupljen preko Ebay-a, ako nekome zatreba, da preporucim prodavca, ponudili su i povracaj novca u slucaju da kod nije bio ispravan. Cena za MFD je 10e i on je najskuplji, za ostale modele je niza cena (tako je kod svih, neki cak nece ni da nude MFD).
https://www.ebay.com/usr/ltdradiocodes?_trksid=p2057872.m2749.l2754Inace su mi u Srbiji trazili od 15e pa sve do 30e za "dekodiranje", a svi isto rade online samo sa serijskim brojem, sto mi govori da oni kupuju isto na netu i preprodaju samo, zavisi koliko ko hoce da se ugradi.

S obzirom da je ceo proces komunikacije sa prodavcem i kupovine trajao 4-5 min, neki bi bas da se dobro opare...
MFD radi, ali cu verovatno zameniti komplet masku kad mi stigne ta druga, ovo ostecenje u gornjem desnom cosku se ipak primecuje malo.
MFD 1 by
Mladenovic1989, on Flickr
U slucaju da nemate kljuceve za radio i nemate vremena da cekate da ih narucite, mogu da se naprave od kartica, radi posao, ne mora cak ni da bude perfektno, ja otprilike sekao po slici sa neta, bitno da sirina bude 9-10mm.

MFD 2 by
MFD 3 by
Prvi utisci - mislim da se cak i muzika sa radio stanica dosta bolje cuje, ali generalno je Gamma prakticnija, svi dugmici su bili blizu, kad menjan FM1/FM2, samo jedno dugme pretisnem, na navigaciji mora da se udje u meni za to. Navici cu se sigurno, verujem da bi mi bilo jos 10 puta gore da se naviknem na touch screen.