Pozdrav svima, nakon par meseci trazenja sam konacno kupio auto, uslovno receno, za svaki dan, posto ce i ovaj da se vozi povremeno, da rasteretim kabrija od "nepotrebne" voznje i da imam sta da vozim i preko zime.
Dakle, u putanju je Golf GTI, dobro poznat 1.8t AUM sifra motora, 5 brzina (EVS kod menjaca), prvi put registrovan 2001. i po broju sasije je "01, iako se u saobracajnoj vodi kao 2000 (jer je verovatno proizveden krajem te godine). Zaboravih da slikam nalepnicu u gepeku, okacicu sledece nedelje, pa cu zamoliti nekoga sa dekoderom da izlista svu opremu, od onoga sto ja znam da ima je:
Recaro kozna sedista sa grejacima
el. podizaci, retrovizori i siber;
digitalna klima;
radio za kasete i cd plejer za 6 cd-ova.
Ono sto nema je putni racunar, ali sam na mobile.de naisao na brdo njih bez board-a. Sramota stvarno, jos jedan dokaz da je VW imao velikih propusta sa mk4, ali sta da se radi, mozda je i bolje nego da se frapiram kada vidim potrosnju od 15l.

Uz auto sam dobio 17" Baracuda 8J sa novim letnjim gumama, ali posto je pao sneg dan nakon sto sam kupio auto, nabavio sam fabricke 16" i kupio za napred dve nove Sava S3, za pozadi isto nove Cooper Weather Master ST-3.
Da ne duzim, evo malo slika, nisam stigao ni da ga operem i usisam zbog ovog vremena. Auto je oteran kod Gedore na servis i proveru. Prednja leva opruga je pukla na delu gde naleze na amortizer, a kad vec menjam, stavicu crvene H&R opruge da ga malo prizemljimo, bas je visok.

DSC_0119 by
Mladenovic1989, on Flickr
DSC_0120 by
DSC_0121 by
DSC_0125 by
DSC_0126 by
DSC_0127 by
DSC_0128 by
DSC_0129 by
Toliko za sad, u planu je da se sredi mehanicki sta treba i da se vozika, nece biti nekih velikih modifikacija (za sad haha). Od estetike, prvu stvar koju cu uraditi je izbacivanje ove lamperije iz enterijera, verovatnu cu prelepiti alu folijom i naravno jedno dobro pranje, voskiranje i osvezivanje enterijera.