Lubarda... nemam nista protiv tebe licno... kazem ti si se nasao prozvanim, kad sam ja napisao da ovo ne vodi nicemu i zatvorio temu.
Objasnio sam ti i preko poruka zbog cega, ali ti si hteo da nastavis, neko je odlucio i otvorio temu ponovo.
Oko neke druge teme bi se mozda i slozili, mozda se i slazemo i oko ove, ali ja samo hocu da se manje ide u OFF, jer ne treba 25 stranica da svako ko je ucestvovao u temi, napise ono sto misli.
Kad pogledas 50% su bespotrebni komentari.
Mnogo je ljudi na forumu, svi smo razliciti, naravno da neko mora da pazi na to, meni je dodeljena ta opcija jer se cimam oko kluba... (da ne objasnjavam), a to moze svako od vas... sigurno nece tu "moc" dobiti neko koga niko ne poznaje, nikad video nije...
Ako hocete da diskutujemo o tome kako razgovarati sa pandurima, kako dokazati da nesto moze ne moze, otvoricemo temo u OFF TOPIC-u i tamo o tome.
Ovde je tema Zatamljivanje Stakala...
Sad odoh da radim, kasnije cu da pocistim ovu temu, kome obrisem post, ne mora da mi salje poruku, mislim da je jasno zbog cega... i naravno obrisacu i moje jer nisam nista pametno rekao, vezano za ovu temu!