Kulturan izduv, koliko spustaju opruge?
Upravo tako, urađeno kao na W8 , difuzor isečen po fabričkom kalupu, naručena dva ukrasa fi76 Pilot sa kupujem prodajem.. ostatak urađen u auspuh servisu..
Trebalo bi 2.5 do 3cm.. i nadam se da neće više.. ne treba mi preterano nizak auto.. montiraću ih u toku zime ili na proleće.. ne žurim, lagano
Bša dobar Passat, sviđa mi se. Ja bih samo te tapacire sredio i odradio sve lajsne oko suta u boju auta. Čitao sam cijelu temu, vidim da je volan u dobrom stanju ali prljav, izmi bilo koje sredstvo za čišćenje kože i dobro ga očisti biće kao nov . Stvarno mi se sviđa kako neko pazi jedan lijep primjerak B5.5. Kuda si sproveo instalaciju za dijalice ispod sjedišta?
Hvalaa
tapacire neću da diram niti mi se presvlače u neki drugi materijal, lepši su mi ovako u originalu.. ne izgledaju toliko strašno kao na ovoj slici.. malo ih zadržim rukom i stoje
zadnji su dobri skroz..
lajsne imam za zadnji branik u boji auta.. iskreno voleo bi napred da stavim sa markerom i ofarbam u boji auta.. ove na vratima ne bi dirao sigurno lepo su zalepljene ako su ikad i skidane.. one sa hromom ( u boji auta) ne volim na svakoj su hrom lajsne loše, polu odlepljene.. i skuplja se prljavština i blato oko njih..
Volan je generalno čist,, koža je malo matirala, nije nigde pocepan, plan je da se u nekom momentu ofarba .. ne bih ga presvlačio..
Instalaciju sam provukao ispod sedista pa uz kabl za sedišta pa ugurao oko centralne konzole da se ne vidi (nisam skidao konzolu) i samo nastavio na instalaciju od prednjih koje sam radio pre par godina ne znam tačno
Zar B5.5 nema fabricka mesta za te sijalice?
Inace, passat je kao bombona.
Samo fabrika i nema greske.
Mislim da to kod njih nije postojalo ili možda grešim ili nisam našao.. blende su sa audija.. lako se mogu naći u svakom a4 a6 ih ima bar 8/10
Dve vezice i to je to
Plan je da nađem crvene kao što imam napred.. polako kad iskoče negde nabavicu.. svakako mi nazad nije toliko bitno mogu biti i bele ne smeta za vožnju.. (napred su mi smetale bele, crveno ne smeta uopšte)
Tako je, samo fabrika i original