Posto sam ja otvorio ovu temu da javim da prvi put posle zamene diskova nemam nikakav problem i posle nekoliko hiljada km.
Presao sam nekih 100 k od poslednje zamene diskova, bili su bar 2 puta obradjivani i bas su se istanjili. I kada su se plocice do kraja istrosile prekrstio sam se i krenuo u radove.
Iskreno bilo mi je muka unapred kad pomislim da ce da trese i cupka. Imao sam nove diskove koje sam iskrivio u poslednjoj turi, obradio ih kod majstora koji je bar meni jedini to dobro uradio i sad i prosli put.
Kupio ate plocice, kociona creva sva nova, prednje gumene vodjice klizaca na klestima, naravno kociono ulje i sve uradio kao sto sam vec u nekom postu napisao.
I cekao sam tu km 0d 1500-2000km kada je obicno pocinjao da pravi problem, medjutim presao je dosta vise od toga i nikad bolje nije bilo.
Da napomenem par puta sam proveravao da li su srafovi na tockovima popustali. Zategnem ih jako koliko mogu rukom i to mu je. Kada sam zatezao kilokljucem umeli su srafovi da popuste i to dobro.
Toliko za sada. Podrav