da ga .ebem. Platine nove,kondezator,nova ruka,nova kapa,novi kablovi,nova bombina,opran karburator u grockoj u Eko servisu,nov filter vazduha,filter goriva,dobra guma ispod karburatora,nova crevca vakum na karburatoru i svuda dije vakum crevca za gorivo isto nova ,kad sam seo kod majstora u njega on pliva leeeti na gasu kao zmaj rekoh napokon prejebah problem kad stigoh od grocke do udovica i poce da na ravnomeran gas da trza po malo ,na kruznom toku kod petrijeva mi puce par puta nesto i posle se ugasi na saltanju brzine upalim ide dalje lepo dosao kuci stao ma jok neradi kako treba stari problem se opet javio znaci nije do karburatora bio problem.provozah jos malo ma jok nije to to grunem gas ,kad spusti gas on se ugasi ili trtoce reko mali je ler al ipak ga nisam dirao nego provozah i kao bolje .od jutros hladan ista pesma kresne i trtoce ,tad mu zamenih bombinu ma jok ista prica vratim moju nazad bombinu,skidao kablove sa svecica jedan po jedan menja na sva cetri kabla zvuk iako je u problemu sto daje znak da je tu sve ispravno sto se tice te elektro linije paljenja i provozao malo jos i kad posle nema vise problema ,e do pistolja sad mora opet da cekam da ga ufate lutke da bih trazio problem dalje. jednostavno vise neznam sta je.ajd nek neko javi kakvi su simptomi ako otkazu karike na nekom klipu,da nije to u pi pi materinu. Videcu i pumpu za gorivo da zamenim madaaa da je ona popustila curelo bi van nje jer ima rupicu.ljudi ako nekom bilo sta padne napamet sta bi u vezi ovog eto moglo biti nek javi ubi me satra me nacisto
. pozdrav