Autor Tema: Golf 2 Benz 1,6 84god sauk sa zakasnjenjem  (Pročitano 1464 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivancho

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 2 1.6 51kw 1984god Benz
Golf 2 Benz 1,6 84god sauk sa zakasnjenjem
« poslato: Decembar 23, 2016, 07:19:57 posle podne »
desava se stalno otkako dodje zima da ujutru ili uvece kad je hladan upalim ga i kao da jedan klip preskace tako imam utisak i onda se cuje kako trtoce i pocnem da ga malo turiram al to jos gore kao da obori obrtaje jos vise i trtoce dalje kao bez tog jednog klipa ,dam lagani gas opet isto  se dobija i posle minut dva on polako poveze kao da radi na sva 4klipa fino iiiii TEK ONDA SE CUJE KAKO POCINJE SAUK  da se povecava i povecava i povecava ,kao da sa zakasnjenjem se pokrece sauk.  da napomenem da pored tog problema postoji problem i kad je na radnoj temperaturi na semaforu pocne sam da obara obrtaje  ali ne odmah vec posle neki minut pocne da se javlja kao da opet bez jednog klipa radi da se gusi trtoce pa posle sam opet podigne obrtaje na normalno ,to su dva razlicita problema ali sve mi mirise na isti ali ako neko imao slican problem nek javi,prvenstveno me interesuje ovo za sauk ujutru sto sa zakasnjenjem krece i to posle 2minuta da kazemo . da je sauk onda ne bi bio onaj u leru problem  tako da eto tu nemam neku logiku . zamenjeni kablovi razvodnik platine ako neko imao slican problem sa saukom u zakasnjenju nek javi sta je promlem ako hoce i ako zeli a ako precuti nek mu maler u pomoci xexexexe salim se pozdrav

Van mreže tasa

• Full Member
  • Auto: passat b6 2.0tdi
Odg: Golf 2 Benz 1,6 84god sauk sa zakasnjenjem
« Odgovor #1 poslato: Decembar 24, 2016, 08:35:46 posle podne »
Saug i to je to. uzivaj.
Dzaba ti 100 konja, kada je magarac za volanom :-)))

Van mreže Ivancho

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Decembar 25, 2016, 06:51:02 posle podne »
znaci bonsek i da ga odvojim od karburatora??? a razlog njegovog kasnjenja???mada meni to smrdi na karburator cim jeve ovako a i onako

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #3 poslato: Decembar 25, 2016, 07:37:42 posle podne »
Crkao je onaj crni vakuum na karburatoru, tzv. regulator hladnog starta.

Sent from my E2303 using Tapatalk

Van mreže Ivancho

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Decembar 26, 2016, 06:55:24 pre podne »
aaaajdoomooojegaaaa koko para to sokocalo?jel znas mozda

Van mreže tasa

• Full Member
  • Auto: passat b6 2.0tdi
« Odgovor #5 poslato: Decembar 28, 2016, 12:25:45 posle podne »
Ovo ti je krepalo https://www.youtube.com/watch?v=h3JqxDRqiW4 i ne lupaj glavu, ja sam davno taj deo kupio u evroautu u tosinom bunaru, i svi simptomi koje si gore opisao su nestali, a bili su isti kao kod tebe, uzivaj, a o ovom karbu sam disertaciju pisao pa da se ne ponavljam.  :46
poz.
Dzaba ti 100 konja, kada je magarac za volanom :-)))

Van mreže Ivancho

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Mart 01, 2017, 01:35:50 posle podne »
da ga .ebem. Platine nove,kondezator,nova ruka,nova kapa,novi kablovi,nova bombina,opran karburator u grockoj u Eko servisu,nov filter vazduha,filter goriva,dobra guma ispod karburatora,nova crevca vakum na karburatoru i svuda dije vakum crevca za gorivo isto nova ,kad sam seo kod majstora u njega on pliva leeeti na gasu kao zmaj rekoh napokon prejebah problem kad stigoh od grocke do udovica i poce da na ravnomeran gas da trza po malo ,na kruznom toku kod petrijeva mi puce par puta nesto i posle se ugasi na saltanju brzine upalim ide dalje lepo dosao kuci  stao ma jok neradi kako treba  stari problem se opet javio znaci nije do karburatora bio problem.provozah jos malo ma jok nije to to grunem gas ,kad spusti gas on se ugasi ili trtoce reko mali je ler al ipak ga nisam dirao nego provozah i kao  bolje .od jutros hladan  ista pesma kresne i trtoce ,tad mu zamenih bombinu ma jok ista prica vratim moju nazad bombinu,skidao kablove sa svecica jedan po jedan menja na sva cetri kabla zvuk iako je u problemu sto daje znak da je tu sve ispravno sto se tice te elektro linije paljenja  i provozao malo jos i kad posle nema vise problema ,e do pistolja sad mora opet da cekam da ga ufate lutke da bih trazio problem dalje. jednostavno vise neznam sta je.ajd nek neko javi kakvi su simptomi ako otkazu karike na nekom klipu,da nije to u pi pi materinu. Videcu i pumpu za gorivo da zamenim madaaa da je ona popustila curelo bi van nje jer ima rupicu.ljudi ako nekom bilo sta padne napamet sta bi u vezi ovog eto moglo biti nek  javi ubi me satra me nacisto
. pozdrav

Van mreže Ivancho

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: Mart 01, 2017, 09:53:20 posle podne »
natero sam ga da opet  pokaze problem ,a to sam uspeo  u prvoj brzini u voznji das jaci gas pa pustis pa dodas opet pa pustis i tako 3-4puta i onda je opet pokkazao svoj problem i evo trt trt trt  zezaaaa ,e saaad sta li mu od tog cimanja moze biti jebemliga,znaci on od truckanja nesto dobije van svog mesta i pocne da zezaaaaaa gledo kapu razvodnik nista sve na svom mestu  mrdao sam i ceo motor cak  ma joook nista ,moze a nemora znacit  mozda je problem negde i u kokpitu neka zicka nesto mozda bije na masu jeeeebeemliga al da vadi mas vaaadiiiii