Autor Tema: Candy white GTI  (Pročitano 115113 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Bmw e91 320d
Odg: Candy white GTI
« Odgovor #260 poslato: April 13, 2016, 04:27:26 pre podne »
Sad ce cicero da kupi gti :D

Van mreže cicero

• Master Member
  • Auto: BLACK RR_LINE
« Odgovor #261 poslato: April 13, 2016, 09:47:02 pre podne »
Gde je prosecna brzina ovde
Da sam hteo gti imao bih ga jos pre par god
Pekar golfinana puca😆😆😅
NEMCI KAD NAPRAVE AUTO I RAT NAPRAVE DA BUDE SVETSKI

Van mreže Petareos

• VW Početnik
  • Auto: VW Eos
Candy white GTI
« Odgovor #262 poslato: April 13, 2016, 12:47:33 posle podne »
Pekar,golf ti je prelijep!Uvijek sam volio mk5 gti jer je strasna podloga za tjuning.
Moram se nadovezat na potrosnju,kad sam se trkao sa a3 preko petrovačkih strana potrosnja na mom tdi-u je bila 9,8!Povukao mi cijelu jednu crtu [emoji1]
Edit:Mislim na crtu goriva

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Poslednja izmena: April 13, 2016, 12:49:08 posle podne od strane Petareos »

Van mreže dejan921

• Hero Member
  • Auto: ibiza 6L
« Odgovor #263 poslato: April 13, 2016, 02:50:38 posle podne »
@pekar, mora da zapocne rat u temi.    biggrin

golf je kao metak  driving

pekar

• Gost
« Odgovor #264 poslato: April 13, 2016, 03:38:31 posle podne »
ma rata mora biti, odavno ga nije bilo barem za potrosnju da se ratuje dok ne stigne dijagram, pa da se posteno zarati  lollol
@Petareos-- hvala drug :26
prijatelj mi ima cetvorku dizela 115ks, kada ga tera ko benzinca na istoj relaciji do nisa potrosnja mu ode preko 8l vecito pizdi zbog toga bonk

@cicero--- skroz brate zaboravio da snimim prosecnu brzinu a i vreme putovanja  Zajecar-Nis, boodala oni koji idu tom relacijom znaju koliko je vremena potrebno stici sa normalnom voznjom i postovanjem ogranicenja kroz naseljena mesta, meni sa ostrijom voznjom je bilo potrebno daleko ispod 60min.a potrosnja 7,8l biggrin
zna GTI da spusti potrosnju i ispod sedam litara ako se ne vozi brze od 120,bez naglih ubrzavanja i bez razvlacenja brzina,bez problema spusta potrosnju ispod 7l, ali nije za to pravljen ako bi gledali ekonomicnost biggrin

evo malo i insektarijuma biggrin

Van mreže Dragan ZA

• Full Member
  • Auto: VWPASSAT B5,5 VWGOLF4
« Odgovor #265 poslato: April 13, 2016, 10:52:57 posle podne »
Tako je Sale biggrin  Sledeci put nemoj da zaboravis da slikas prosecnu brzinu i resen rebus congratulations

Nije moguce da si ga tako punog insekata ubacio u garazu, to ne lici na tebe ili si bio u velikoj zurbi :)

:26

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #266 poslato: April 13, 2016, 11:21:34 posle podne »
Daj nadji neke lepse ramove za tablicu. :)

A ove muve su umesto prosecne brzine haha

pekar

• Gost
« Odgovor #267 poslato: April 14, 2016, 12:34:36 posle podne »
videcu kod weleta ako jos ima one GTI ramove, oni su mi najbolji :26

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #268 poslato: April 14, 2016, 06:37:12 posle podne »
Coveka koji ne zeli da veruje nece ubediti ni milion dokaza, onaj koji hoce da veruje nijedan dokaz mu nije potreban.
Ma lazes pekare, saltao si ga na 2 'iljade, ali ovi TDI-jevci se odma popalili. :53
Gasi ga na nizbrdici i frizira benzin sa zejtinom da smanji potrosnju. Provereno!  :83
I ove bube... to su neke mlitave. Kod nas u kraju razbijaju soferku koliko su tvrde
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

pekar

• Gost
« Odgovor #269 poslato: April 18, 2016, 01:29:35 posle podne »
opet i po ko zna koji put se zahvaljujem velikom coveku koji me zaduzio dok sam ziv svojom ljudskoscu  sto je danas prava retkost sresti takvu osobu :46 Weletu, koji me danas svojim poklonom obradovao kao malo dete :) da si mi ziv i zdrav brate 200+ godina :26

Van mreže MileSrb

• Sr. Member
  • Auto: Golf 2 GTD AFN
« Odgovor #270 poslato: April 18, 2016, 02:55:41 posle podne »
Ramovi su kao i auto  :28

Van mreže travelman

• Hero Member
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
« Odgovor #271 poslato: April 18, 2016, 08:16:26 posle podne »
Sitnice zivot znace i cine nas srecnim ...  thumbup .... bravo za detalj ...  :25 ...

...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

pekar

• Gost
« Odgovor #272 poslato: April 18, 2016, 09:22:54 posle podne »
upravo tako :)  thumbup

Ramovi su kao i auto  :28
hvala drug  :26

Van mreže 084GT

• Sr. Member
« Odgovor #273 poslato: April 27, 2016, 09:10:14 posle podne »
Nevolim okvire za tablicu niti bi ju ikad stavio u isti ali ovi su fora, imao bi ih

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #274 poslato: April 27, 2016, 09:15:06 posle podne »
Tonci da ti nabavimo jedne
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže Jerky

• VW Početnik
« Odgovor #275 poslato: April 29, 2016, 03:07:42 posle podne »
Extra MK5 GTI...oprema isto vrh...vidi se da je odrzavas sve po ps-u sto se kaze...cesto provozam od kolege JETTU GLI DSG 2006god od opreme sve sto postoji (siber,koza navigacija,dvoznoska klima, xenon farovi, grijaci sjedista veliki bord ) itd. cipovana 252ks ide kao raketa...prije toga rodjeni brat vozio skoro 3 godine crvenu peticu GTI DSG isto sve od opreme isti cip i DSG kao na ovoj gore spomenutoj JETTI GLI...oba auta prema nasem testiranju su isla ispod 6 sec do 100kmh...probali se i sa golfom 5 R32 isto dsg i za branik smo brzi...u glavnom da ne smaram pricom GOLF TI JE FULL...izvinjavam se za off...treba mi jedna informacija posto vidim da si imao golf 4 1.8t i da se razumjes dosta u taj motor...prije 7 mjeseci sam kupio jedan rijedak auto....audi a4 b6 1.8T Quattro S-Line 2003. oznaka motora BEX 140kw po motoru je rijedak pa sam zato napisao...sta mi sve treba tj. kakve izmjene za turbinu KO4 iz audi tt, a cipovacu ga isto ovih dana nadam se cipom 40-45ks? (audi sam testirao od 0-100kmh za nekih 8 sec. najveca brzina sto sam vozio na 18 felgama je 235kmh... zadovoljan sam bas ali uvjek moze bolje)  ;)

Van mreže Dragan ZA

• Full Member
  • Auto: VWPASSAT B5,5 VWGOLF4
« Odgovor #276 poslato: Maj 01, 2016, 12:10:05 pre podne »
Stavljeni G T I okviri za tablice thumbup
Pekar  mi dao da provozam njegov G T I  i mogu vam reci da je fenomenalan vuce odlicno ubrzanje jos bolje a na putu lezi kao pegla
a zvuk preko 3000 obrtaja pravi sportski i nije mnogo tvrd, jednom reci utisak ne moze se opisati mora se doziveti
kazu ko jednom sedne u G T I uvek vozi G T I pravi merak,
Od nule do stotke pa do dvesta dalje vise nisam vozio nisam imao gde,
Ko ma G T I zna o cemu pisem
Auto je extra clap :26

pekar

• Gost
« Odgovor #277 poslato: Maj 01, 2016, 03:19:03 posle podne »
 :26
Extra MK5 GTI...oprema isto vrh...vidi se da je odrzavas sve po ps-u sto se kaze...cesto provozam od kolege JETTU GLI DSG 2006god od opreme sve sto postoji (siber,koza navigacija,dvoznoska klima, xenon farovi, grijaci sjedista veliki bord ) itd. cipovana 252ks ide kao raketa...prije toga rodjeni brat vozio skoro 3 godine crvenu peticu GTI DSG isto sve od opreme isti cip i DSG kao na ovoj gore spomenutoj JETTI GLI...oba auta prema nasem testiranju su isla ispod 6 sec do 100kmh...probali se i sa golfom 5 R32 isto dsg i za branik smo brzi...u glavnom da ne smaram pricom GOLF TI JE FULL...izvinjavam se za off...treba mi jedna informacija posto vidim da si imao golf 4 1.8t i da se razumjes dosta u taj motor...prije 7 mjeseci sam kupio jedan rijedak auto....audi a4 b6 1.8T Quattro S-Line 2003. oznaka motora BEX 140kw po motoru je rijedak pa sam zato napisao...sta mi sve treba tj. kakve izmjene za turbinu KO4 iz audi tt, a cipovacu ga isto ovih dana nadam se cipom 40-45ks? (audi sam testirao od 0-100kmh za nekih 8 sec. najveca brzina sto sam vozio na 18 felgama je 235kmh... zadovoljan sam bas ali uvjek moze bolje)  ;)
hvala na pohvalama :26
sto se tice tvog auta iz nekog mog skromnog iskustva i prakse, za k04 ti treba pocev od turba, izduvne grane, downpipe,veca creva za dovod vazduha u turbo, intercooler veci, cevi za turbinu koje se prepravljaju za uljno i vodeno hladjene turba, jaca pumpa i moguce dizne jace ukoliko su manje od 350cc, mozda sam nesto izostavio,ali jos bolje  evo u ovoj temi da vidis to je djomla.tdi  pakovao k04 turbo na njegovoj cetvorci

http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=43185.200

e sad zbog polozaja motora u TT-u i kod tebe mislim da turbo vizuelno nije isti pa postoji mogucnos da ga nemozes staviti kod tebe ili da se rade neke prepravke, ja bih vise iso na varijanti napraviti hibrid turbo od tvoje turbine i manje ces imati zebancija oko ugradnje a bice ozbiljan sa snagom posle :) driving

juce ko sto rece draganZA montirani okviri za tablice :)

inace dok svi slave rodjendane pod neki pederaj i ludilo da budu vidjeni, ja svoj proslavio sa meni jako dragim prijateljima u garazu biggrin

Van mreže travelman

• Hero Member
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
« Odgovor #278 poslato: Maj 01, 2016, 03:54:32 posle podne »
Citat
inace dok svi slave rodjendane pod neki pederaj i ludilo da budu vidjeni, ja svoj proslavio sa meni jako dragim prijateljima u garazu

nije bitno GDE nego SA KIM ...  congratulations ...
...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

pekar

• Gost
« Odgovor #279 poslato: Maj 01, 2016, 06:09:27 posle podne »
 :46 :26