Evo mene sada sa puta pa da napišem i ja koju. Prvo bih želio da pohvalim Srdjana i kao majstora i kao covjeka. Stvarno je ljudina, zna svoj posao i maksimalno se trudi oko svega. Jako precizan i obraća pažnju na svaku sitnicu.
Tokom cipovanja nailazio je na milion problema i poteškoća, ni ja ne bih vjerovao koliko da mi neko priča a da nisam bio tu da posmatram.
Što se snage tiče dobro si čuo makso druže, izvukao je 278ks i 395nm na 1,6-1,7bar. Ja kada sam vidio cifru oduševio sam se Šta da vam pričam. Jedva čekam da probam auto, međutim Srdjan kaže da to još nije gotovo i da mora da se proba na putu i da se još dosteluje i prepegla
Tokom probnih vožnji pritisak je lagano podizan do 1,8-1,9bar. Auto divlja! zbog starosti,pritiska ili ko zna čega sve stalno tokom probe spadaju gumistucne i raznorazna crijeva tako da nismo mogli lako sve da ustelujemo. Da baksuz bude veći tokom zadnje probe i stelovanja otkazuje set kvačila ili nesto u menjaču. Prvo smo sumnjali na cilindar kvačila ali smo kasnije utvrdili da nije on. Kvačilo je skroz mekano i ne odvaja a tokom vožnje čuju se razno razni zvuci i lupkanje. I ovdje moram da pohvalim Srdjana koji se maksimalno trudio da pomogne čak i nudio svoju radionicu da se to rasklopi i vidi šta je.
Bilo je i djelova koje je ugradio a nije naplatio. Za covjeka samo riječi hvale i topla preporuka svima.
Dijagrami će biti sjutra, u auto su a auto u servis da se skida menjač

Malo opširno ali ne zamjerite