Evo i slika. Danas sam bio da se vidim sa vlasnikom posto sam ga kupio od preprodavca. Kaze da je bio g60, mada ja se ne razumem toliko ali cisto sumljam. Motor je promenio zato sto mu je sin otisao u austriju i bilo mu je mnogo da sipa i da placa registraciju za 1.8 16v pa je ubacio motor od svog starog trulog golfa.
Slikao sam ga malo pre nakon sto sam ga oprao
Auto je imao oba duboka branika ali kod njega je bio polomljen prednji od zakacinjanja jer je auto nizi a zadnji je meni neko najverovatnije ukrao prekljuce.

Zadnje stopaljke imam u planu da menjam pa ako ima neko one normalne za belim zmigavcima a svidjaju mu se ove i ako je iz okoline Pozarevca nek se javi.

Imam u planu naravno da nabavim oba duboka branika ali to otom potom, trenutno je malo kriza sa lovom.
Auto poseduje i siber za koji nisam nasao prekidac gde se otvara kao ni dzek za njega

Bivsi vlasnik kaze da je motor radjen pre tri godine, za sad lepo pali i radi

Prepostavljam da je ispod motor sibera

Kao sto se i vidi na instrument tabli fali pola stvari a i volan je pojeden sa zadnje strane pa me interesuje da li pase volan od nekog novijeg vw?

Tapaciri nisu u losem stanju, samo mi fali plastika koja pokriva zvucnik na desnim vratima kao i plastika oko rucne, poklopac osiguraca i jos neke razne sitne plastike

Interesuje me zasta sluzi ovaj senzor u glavi motora posto je otkacen, da li slucajno da li namerno ne znam?

Generalno auto nije bas u sjajnom stanju ali planiram malo da ga doteram koliko mogu i kad mogu u planu mi je u skorije vreme da mu zamenim lezaj desnog tocka koji bruji nenormalno kao i da mu uradim servis.