Pumpa u rezervoaru, rezervoar i sito cisti kao da nikad nista prljavo uslo nije, to sam preventivno gledao jos kad nisam imao ovaj problem. Sad je 3 godine kako je uvezen iz Nemacke, kod mene je godinu i 9 mjeseci, od tada znam sta je sipano.
Sve sto je radjeno na njemu do sad ja sam radio, jer radim sa ocem mehaniku, on je u penziji, bio je stari majstor koji je zavrsio za mehanicara 1969 u kragujevcu i bio pola godine na specijalizaciji u Torinu. Radio sam veliki servis u februaru, i sumnjao sam cak i da faza nije u redu jer sam naknadno popustio malo zupcasti jer je proizvodio neki cudan zvuk vjerovatno jer nisam mjenjao amortizer vibracija, ali nemoguce da je faza losa povremeno, vidio bih to na dijagnostici.
I opet kaze, jedino sto je po meni malo losije su podizaci ventila...
Vidicu jos kakvo je stanje i kakvo ce biti posle koriscenja aditiva za ciscenje, a mozda se i javi neko ko je imao ovaj problem pa ga rijesio, jer vidim po forumima da ima puno identicnih slucajeva, ali nekako niko do kraja ne zavrsi temu, kako na nasim tako i na ino forumima. Ja, sta god da rijesim objavicu ovdje, a ako neko jos ima neki prijedlog voljan sam saslusati.