Autor Tema: Golf V - zvucnici nicht arbeit :)  (Pročitano 3013 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dovlica

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Mercedes :)
Golf V - zvucnici nicht arbeit :)
« poslato: Mart 09, 2015, 02:52:19 pre podne »
Pozdrav svima! Prvo da se izvinim adminima i modovima ukoliko postavljam temu, a slicno vec postoji, trazio sam, ali nisam nasao. Drugo, da vam napomenem da nisam aktivan clan vaseg foruma, jer i ne vozim vw (vozim mercedes i aktivan sam na merc forumima), ali drug me zamolio da u njegovo ime postavim problem. Trece.. da predjem na stvar  biggrin

Drug ima skoro 3 godine golfa 5, i ja da znam sigurno godinu dana ima problem sa zvucnicima u autu. U autu se samo cuju visokotonci, dok ovi drugi, da ih nazovem veliki, ne rade. S vremena na vrijeme prorade, i to se cuje 15-20 minuta i onda opet nista po mjesec dana. Rastavljali smo tapacir na vratima, nista bitno nismo mogli ustanoviti. Secam se, buksne jedne iza tapacira, koja kad se raskaci, prestanu i visokotonci raditi, ali koliko sam uspio ispratiti kabl, kabl do visokotonca izlazi od velikog zvucnika. Jedno je sigurno, zvucnici su ispravni, jer povremeno prorade, buksna je uredno prikopcana i signal stize do visokotonca preko velikog zvucnika. U cemu moze biti problem, veze nemam  :48 . Vadili smo i radio, takodje, na konektorima nismo primijetili los spoj ili nesto slicno. Sta mi predlazete sledece da gledamo?  :) Pozdrav!

Van mreže dovlica

• VW Početnik
Odg: Golf V - zvucnici nicht arbeit :)
« Odgovor #1 poslato: Mart 10, 2015, 03:21:53 posle podne »
niko nista? :)

Van mreže Karaburac

• Sr. Member
  • Auto: Passat B5.5
« Odgovor #2 poslato: Mart 10, 2015, 03:45:18 posle podne »
Posto se niko nije javio ja bi prvo probao drugi radio   :37

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • VW
  • Auto: Golf 5
« Odgovor #3 poslato: Mart 12, 2015, 09:29:57 posle podne »
Predlozi mu da kupi Mercedesa  bleh  Pa nista,prsli su zvucnici,neko ih je lepo produvao  driving

Van mreže dovlica

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Mart 14, 2015, 09:38:35 posle podne »
A ovaj je vas 100%. :D Ovaj je zamrzio mercedes zbog mene :D Ma nisu riknuli zvucnici, kazem ti, s vremena na vrijeme prorade, i kristalno je jasan zvuk, toliko koliko rade. Kad ne rade, ne rade ni lijevi ni desni, kad rade, rade oba. I naglasavam, visokotonci rade konstantno. Ajte ljudi, aktivirajte se malo, interesantan je problem :D

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #5 poslato: Mart 14, 2015, 11:01:01 posle podne »
i kod mene stanu tako. ja pojacam i prorade. sto rece Rogi nek ih je sprzio.
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup