Pozdrav svima! Prvo da se izvinim adminima i modovima ukoliko postavljam temu, a slicno vec postoji, trazio sam, ali nisam nasao. Drugo, da vam napomenem da nisam aktivan clan vaseg foruma, jer i ne vozim vw (vozim mercedes i aktivan sam na merc forumima), ali drug me zamolio da u njegovo ime postavim problem. Trece.. da predjem na stvar

Drug ima skoro 3 godine golfa 5, i ja da znam sigurno godinu dana ima problem sa zvucnicima u autu. U autu se samo cuju visokotonci, dok ovi drugi, da ih nazovem veliki, ne rade. S vremena na vrijeme prorade, i to se cuje 15-20 minuta i onda opet nista po mjesec dana. Rastavljali smo tapacir na vratima, nista bitno nismo mogli ustanoviti. Secam se, buksne jedne iza tapacira, koja kad se raskaci, prestanu i visokotonci raditi, ali koliko sam uspio ispratiti kabl, kabl do visokotonca izlazi od velikog zvucnika. Jedno je sigurno, zvucnici su ispravni, jer povremeno prorade, buksna je uredno prikopcana i signal stize do visokotonca preko velikog zvucnika. U cemu moze biti problem, veze nemam

. Vadili smo i radio, takodje, na konektorima nismo primijetili los spoj ili nesto slicno. Sta mi predlazete sledece da gledamo?

Pozdrav!