Hvala svima

Da, doboši su ostali iza prvenstveno zbog sigurnosti, a naprijed su 280mm. Tako kad imaš dobre gume i kad raspališ po kočnici ima da se ukopa mali

baš me zanima koju boju bi vi ovdje više preferirali. Kad se Gnoj slagao bilo je puno rasprave vezano za boju auta, no ajmo mi polako dalje
Kazić je zavijao pa sam krenuo u osposobljavanje istog 8)

uz tehničku podršku burazera zamenio sam gumice. Počistio čitač trake i kompletnu elektroniku i mehanizam ( čisto da se nađe ) i proradio je ko NOV!

Nije mi se svidjelo osvjetljenje, a i 4300k ne bi se uklopilo u rasvjetu auta pa smo i kazić malo poledovali

ALI SAD!!! YOU CAN LIVE YOUR HAT ON

PRIJE/POSLIJE

Te ostatak slika

Na ove dvije slike se vidi opet kako je boja čudna, promjenjiva, nedorečena...
Samo promjena s jedne strane na drugu, točnije promjena kuta svjetla i jačine svjetla boja se odmah prelila iz tamnije u svjetliju

Na kraju sam zadovoljan. Samo kad se sjetim šta smo počeli slagati i gdje smo sada...

S obzirom da na autu, nažalost, neće biti crnih detalja već krom vjerujem da i srce BBSica ide u krom.
Kupljene i bixenon žarulje 4300iljade kelvina, čisto da vidim nešto kad ću gnoja vozati po noći
Šta reć još uopšte? Sad tek vidim da mi zaista nije žao što nisam stao s ovim kad su mi ljudi govorili da sam debil na što trošim lovu i vreme! PAS MATER kako mi je drago što nisam odustao.

Još malo i Gnoj ide putem svoje garaže spavati zimski san