Juce sam hteo da spojim svetlo u gepeku.Kupio sam prekidac da ga palim kada hocu posto nemam ono kad se vrata dignu da se svetlo upali.Sve namestio probo radi sve super.Posto je bilo kasno aj reko sutra kada dodjem sa posla cu to sve lepo spojiti i srediti.Medjutim danas kada sam probao isto da uradim neradi svetlo.Proverim probnom lampom nema struje u toj zici sto ide na svetlo.Gledam i nista mi nije jasno juce sve radilo a sad odjednom nema struje.Udjem u kola kad ono neradi svetlo ni u kabini mrtvo.I nakraju upalim svetla od auta i vidim neradi kompijuter.Tamo de treba da pisu podaci nema nista ni jedan broj.Skinem klemne sacekam minut vratim ih ono opet isto.A juce kada sam parkirao auto sve normalno bilo.Uzmem provozam malo auto ono isto.Sve radi auto normalno ide al ovo mi nije nikako jasno.Molim onog ko zeli da pomogne neka kaze,molim da me zaobidju oni sa glupim komentarima jel sam prso vise od ovog auta.Jedno opravim drugo mi se pokvari koliko god se trudio da ga odrzavam maksimalno neide jel me uvek sjebe govno.Idem da proverim jos dal nije osigurac,ako ni to nepomogne ili cu ga iseci u komade i prodati na kilu ili cu ga prodati nekome za tepsiju ribe.Ja nemogu vise ovo da istrpim ni psihicki ni finasiski samo za auto radim sve pare mi uzme govno jedno zeleno.Izvinjavam se na recniku al sam popizdeo maksimalno.