Autor Tema: Ne reaguje kompjuter  (Pročitano 1902 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nikola 92

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf III
Ne reaguje kompjuter
« poslato: Novembar 21, 2014, 05:13:47 posle podne »
Juce sam hteo da spojim svetlo u gepeku.Kupio sam prekidac da ga palim kada hocu posto nemam ono kad se vrata dignu da se svetlo upali.Sve namestio probo radi sve super.Posto je bilo kasno aj reko sutra kada dodjem sa posla cu to sve lepo spojiti i srediti.Medjutim danas kada sam probao isto da uradim neradi svetlo.Proverim probnom lampom nema struje u toj zici sto ide na svetlo.Gledam i nista mi nije jasno juce sve radilo a sad odjednom nema struje.Udjem u kola kad ono neradi svetlo ni u kabini mrtvo.I nakraju upalim svetla od auta i vidim neradi kompijuter.Tamo de treba da pisu podaci nema nista ni jedan broj.Skinem klemne sacekam minut vratim ih ono opet isto.A juce kada sam parkirao auto sve normalno bilo.Uzmem provozam malo auto ono isto.Sve radi auto normalno ide al ovo mi nije nikako jasno.Molim onog ko zeli da pomogne neka kaze,molim da me zaobidju oni sa glupim komentarima jel sam prso vise od ovog auta.Jedno opravim drugo mi se pokvari koliko god se trudio da ga odrzavam maksimalno neide jel me uvek sjebe govno.Idem da proverim jos dal nije osigurac,ako ni to nepomogne ili cu ga iseci u komade i prodati na kilu ili cu ga prodati nekome za tepsiju ribe.Ja nemogu vise ovo da istrpim ni psihicki ni finasiski samo za auto radim sve pare mi uzme govno jedno zeleno.Izvinjavam se na recniku al sam popizdeo maksimalno.

Van mreže madmax 81

• Master Member
  • ima turbo ima fun
  • Auto: scirocco 16vt, leon fr cupra
Odg: Ne reaguje kompjuter
« Odgovor #1 poslato: Novembar 21, 2014, 06:25:37 posle podne »
To sto ti je crklo svetlo verovatno je izgoreo osigurac jer nisi dobro nabudzio taj prekidac:26
« Poslednja izmena: Novembar 21, 2014, 06:31:09 posle podne od strane madmax 81 »
"Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека."

Van mreže Nikola 92

• Hero Member
« Odgovor #2 poslato: Novembar 21, 2014, 06:39:22 posle podne »
To sto ti je crklo svetlo verovatno je izgoreo osigurac jer nisi dobro nabudzio taj prekidac:26

Tacno majstor1.Crko je osigurac i to poslednji.Vec sam bio izgubio nadu,vadio sam jedan po jedan i gledao i dosao do poslednjeg i kad ono on nevalja.Osigurac je od 15 ampera i zamenio sam ga.Odma je i komp proradio(toga sam se najvise bojao).Produzio je sebi zivot kod mene dok me nebude sledeci put iznervirao tad ide odma pod brusilicu.A ovo sto sam nabudzio jbg.Kupio sam prekidac u gvozdjari i povezao svetlo na prekidac i sakrio prekidac da se nevidi i eto sljaka skoro kao fabricki. drivingOsigurac je izgoreo jel su se dodirnule masa i struja verovatno juce kada sam vracao tepih nisam obracao paznju.Moze lock.Max hvala sto se uvek ukljucis da pomognes.Imas pivu ako se nekada vidimo  :26
« Poslednja izmena: Novembar 21, 2014, 06:46:20 posle podne od strane Nikola 92 »

Van mreže Igor_92

• Hero Member
  • VW U <3
  • Auto: BMW E60 520d/Vw Golf 2 1.6GL
« Odgovor #3 poslato: Novembar 21, 2014, 06:43:04 posle podne »
ne razumem se oko elektrike ali verovatno nije nikakav veci kvar neka sitnica te zeza samo polako i bez nerviranja sve se da napraviti  majstor1

Van mreže Nikola 92

• Hero Member
« Odgovor #4 poslato: Novembar 21, 2014, 06:48:55 posle podne »
Zamalo Igore da corrado nedozivi sledecu nedelju. :17.Nisam izmerio papucicu sutra cu pa ti javljam koja je dimenzija.Verovatno je kao i kod tebe. ;)

Van mreže Igor_92

• Hero Member
  • VW U <3
  • Auto: BMW E60 520d/Vw Golf 2 1.6GL
« Odgovor #5 poslato: Novembar 21, 2014, 06:53:06 posle podne »
imao sam slican problem i kod mene je bio osigurac u pitanju i to isto poslednji samo sto ga ja nisam odma skontao i menjao sam jedan  po jedan i nista a taj koji je bio pregoreo nisam uopste skontao i posle uzmem onu plastiku sto ide preko i gledam za sta je koji osigurac i vidim da je taj zadnji od 30a za muziku cd plazer upaljac i tako to zamenio ga i resio problem isto tako kao i ti hteo sam sve da razbijem koliko me je naljutilo al posle skontas da nema nista od nerviranja i da ne postoji nista sto se ne moze napraviti  :26

Van mreže Nikola 92

• Hero Member
« Odgovor #6 poslato: Novembar 21, 2014, 06:55:55 posle podne »
Tacno tako.Al u momentu puknes kao zvecka.Da je bila velika brusila pored mene corrado bi vec bio na otpadu. :48

Van mreže Joca

• _______ x X x _______
  • Ultimate Member
  • Only TDI Power
  • Auto: Black Elegance ;)
« Odgovor #7 poslato: Novembar 21, 2014, 07:07:26 posle podne »
Rođo, Bogu hvala što je osigurač, nema zajebancije oko struje i nikad se na brzinu ne radi oko nje, inače plane ko šibica...

Van mreže Nikola 92

• Hero Member
« Odgovor #8 poslato: Novembar 21, 2014, 07:30:27 posle podne »
Znam rodjo.Struja je kurva  :53

Van mreže Tamke

• VW Početnik
  • Auto: Golf mk2 1.8 90hp
« Odgovor #9 poslato: Novembar 25, 2014, 11:10:07 pre podne »
Brate, imao sam negde tu "sisicu" sto se stavlja na gepek ili bocna vrata, ako je nadjem, namontiracemo je. :)

Van mreže Kanadjanka

• VW KLUB Member
  • Full Member
  • Auto: Golf mkI Gti
« Odgovor #10 poslato: Novembar 25, 2014, 02:16:04 posle podne »
Najbolje da uvek skines klemu ako nesto radis oko struje jedino ako nemas neki cd da trazi kodove.I onda se desava prilikom vracanje kleme ako nisi dobro povezao da izbije osigurac. :)