Danas sam zamenio dve sijalice od 1,1w koje osvetljavaju instrument tablu(TABLA JE DIGITALNA BELA), koje nisu radile tj jedna je radila jedna nije na instrument tabli.Sve je do tada radilo kako treba medjutim odjednom posle toga pri sledecem paljenju je brzinomer prestao da radi i prestala je da radi kilometraza, ne radi ni trip ni ukupna kilometraza,nivo goriva na skali pri svakom ulasku u neku krivinu konstantno pada pa se vraca na pravu meru.Mislio sam da su sijalice problem jer su stavljene od 1,5w pa sam njih skinuo medjutim nista se ne desava na bolje ni tada.Da napomenem da obrtomer radi i pokazivac temperature.na ovom linku sam probao da nadjem uzrok ali nisam uspeo.Lokalni elektricar je naprskao wd sprej medjutim nista, naprskao je samo na konektoru koji ulazi u tablu.
http://faculty.ccp.edu/faculty/dreed/Campingart/jettatech/dashcluster/dashcluster.htmA dead speedometer and a vibrating tachometer.
A speedometer that only works once the ambient temperature changes (meni ne radi uopste)
A fuel gauge that "swings" as the fuel level sloshes around inside the tank.(ovo se meni desava znaci skala za gorivo pada u pa se vraca)
Svaka pomoc dobrodosla.