Nisam alergican na minuse nego na jazavce koji nemaju pojma o cemu se ovde prica,a imaju mogucnost i preko toga hoce da lece svoje komplekse.
Neka si ti nino stavio minus ti imas pravo ali ovo neko namerno radi zbog nekog oblika bolesti od koje pati.
Ne ljutim se ja kad ga da neko ko konta materiju i zna o cemu se ovde prica zlo je kada jazavac to radi koga budi uzgred receno mogu da napravim od 0,7mm lima i sa co2 aparatom na monofaznu struju i da pri tome bolji ispadne

Ovaj sa linka ima 300 i kusur ks zbog ove giljotine na usisu nadrjane verovatno meotec kms ili haltec struje bregastih od 315 stepeni 14 15mm lifta i sa jedno 5mmm preklapanja onda klipva olaksanih,radilice,klipnjaca i ventila vecis za jedno 2mm od standarda i na sve to kompresionog odnosa 14 15 da bi mogao to sve da progura kroz sebe i sigurno nije zbog auspuha koji je uz put custom rucno pravljen i nije stajling od 1000e
Sto se foruma tice mene nemoj molim te da povezujes sa tim jer se meni prvom kenja od bljuvotina i gluposti koje se tu mogu procitati a vezane su za tunig sa kat ofofvim downipajpovim,bongovima i auspusima i

air intakeovima i ostalom smecem koje nikoga nije ubrzalo nikada niti ce

Sto se tomosa tice to je dvotaktna masina koja ima problem sa pravljenjem podpritiska za usisavanje smese pa mu iz tog razloga treba rezonatorski auspuh da poboljsa pravljenje podpritiska i sto poredis dvotaknu masinu sa cetvorotaktnom?