Upravo ovo sto rece Djokicsale.
Ja ne znam odakle nekim ljudima pare u srbiji. Ja imam zavrsen MATF u beogradu, radim za inostranu firmu za 1000 evra mesecno i na sve to imam neke internet prodaje i jedino poredjenje sa nekim drugim je sto sam ja kreditno nesposoban. I sa tim novcem koji bi teoretski trebao da bude 3x prosecne plate u srbiji ja nemam bre za aute avione i slicno. Sa svim tim novcima kad se oduzme hrana, racuni, internet kablovska, mobilni, podrska mojima koji su matori, odeca obuca, i ostale redje neophodne troskove (opremanje doma, slave svadbe i sahrane, itd) ja mogu maks da ustedim 100-150 mesecno. Sto znaci da za neki nov auto moram da radim 6 godina, a za neki pristojan polovan (planiram u skorije vreme Golf Mk4) moram da radim bar 2 godine. Passat sam hteo da opremim za caleta da ne izgine covek u ovom matorom.
Sa jedne strane gledam ljude koji tek tako odu i kupe novi Yeti, ili neki Chevrolet i slicno, a sa druge strane neam blage, nemam ni najmanje pojma sta rade ljudi kojima je plata 300-400 evra. Parizer dan svaki dan, ne znam stvarno.
Zato se i razmisljam za ovakve stvari. A ko je vec predlozio da trazis bogatoj rodbini pare ... ocigledno nema bogatu rodbinu u inostranstvu.