Autor Tema: Uvoz euro2 automobila za delove (sve opcije)  (Pročitano 4781 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Fitipaldi

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Pasat B6 2.0 TDI CR
Odg: Uvoz euro2 automobila za delove (sve opcije)
« Odgovor #20 poslato: Septembar 09, 2014, 10:28:49 pre podne »
Ne mogu da ga istovare u Srbiji, razumete. Ako je vozilo u carinskim papirima u tranzitu, mora i da istupi iz zemlje. I na granici se overe isprave da je izašlo iz zemlje. E, sad ako možeš da ga vratiš iz Bugarske, to je druga stvar.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

This time next year, we'll be millionaires!

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #21 poslato: Septembar 09, 2014, 01:08:21 posle podne »
ako imaju za 4 auta, nek ti posalju 2000e i problem resen.. a pasata u presu lepo ili nek ga ostave dok ne postane oldtimer pa prodaju skuplje. da je b7 pa da razumem cimanje, ovako je besmisleno rizikovati i sebi i njoj itd..
ako dobro razumem tebi treba enterijer i sl.. to nek ti rastavi i posalje nekim kamionom i problem resen. delove smes da uneses.
lollol

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #22 poslato: Septembar 09, 2014, 03:52:11 posle podne »
nama kojima je plata manja  od servisa za taj b7 koji si pomenuo se itekako isplati to "cimanje". jer i da ocemo,  za nema ni za b6 para,  pa bolje da se sredi i to sto ima.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže Igoritza

• VW Početnik
  • Auto: VW Passat B3 1.8
« Odgovor #23 poslato: Septembar 16, 2014, 08:39:40 pre podne »
Upravo ovo sto rece Djokicsale.

Ja ne znam odakle nekim ljudima pare u srbiji. Ja imam zavrsen MATF u beogradu, radim za inostranu firmu za 1000 evra mesecno i na sve to imam neke internet prodaje i jedino poredjenje sa nekim drugim je sto sam ja kreditno nesposoban. I sa tim novcem koji bi teoretski trebao da bude 3x prosecne plate u srbiji ja nemam bre za aute avione i slicno. Sa svim tim novcima kad se oduzme hrana, racuni, internet kablovska, mobilni, podrska mojima koji su matori, odeca obuca, i ostale redje neophodne troskove (opremanje doma, slave svadbe i sahrane, itd) ja mogu maks da ustedim 100-150 mesecno. Sto znaci da za neki nov auto moram da radim 6 godina, a za neki pristojan polovan (planiram u skorije vreme Golf Mk4) moram da radim bar 2 godine. Passat sam hteo da opremim za caleta da ne izgine covek u ovom matorom.

Sa jedne strane gledam ljude koji tek tako odu i kupe novi Yeti, ili neki Chevrolet i slicno, a sa druge strane neam blage, nemam ni najmanje pojma sta rade ljudi kojima je plata 300-400 evra. Parizer dan svaki dan, ne znam stvarno.

Zato se i razmisljam za ovakve stvari. A ko je vec predlozio da trazis bogatoj rodbini pare ... ocigledno nema bogatu rodbinu u inostranstvu. :)

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #24 poslato: Septembar 16, 2014, 10:44:27 pre podne »
Nemam brate , sve sam zaradio sam sebi ;)
Meni je samo suludo da za auto koji ceo vredi u srbiji 1000-1500e , potrosis jos 500-1000e, vrsis kriminalnu radnju i dovodis i sebe i doticnu rodbinu u potencijalne zajebancije. Na to sam mislio pod cimanjem.

Sa druge strane ne kapiram vecinu ljudi sa topica.. dal ne citaju sta pise ili ne upale mozak..

Tebi brate trebaju samo delovi iz tog auta.. legalno mozes da prodjes ovako.. ona da ga registruje propisno, dodje sa njim ili posalje sa nekim, kako god.. i onda prebacis delove iz jednog u drugi.. ako ostaju kao sto si rekao motor i sasija svaka u svom, nemas legalno nikakvih problema, samo dodatnu zajebanciju da "njen" opet spakujes. Posle ga vrati nazad i radi s njim sta hoce. Ako ti nije bolja varijanta da ti posalje kamionom delove samo.
lollol

Van mreže guluaz

• Hero Member
« Odgovor #25 poslato: Septembar 16, 2014, 02:26:27 posle podne »
bugari mogu samo do bugarske ,jer su u tranzitu kroz srbiju ,oni su eu, kad dodju do bg falice im jedno vozilo u cmr,u, a ti ga nemozes uvesti u srb jer nije euro 3

Van mreže cDa

• Hero Member
  • Auto: Škoda Octavia mk4 1.5 TSI
« Odgovor #26 poslato: Septembar 16, 2014, 06:27:56 posle podne »
a opcija da tamo ocerupa tog pa da uvde kombijem uzeve kao staro gvozdje? naravno sa nekim papirima o poreklu..?

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #27 poslato: Septembar 16, 2014, 08:21:10 posle podne »
onda ostaje problem 300-600€ sto moras platit na otpad da se odveze. i ovako bez tehnickog ne smije stajati na ulici u Njemackoj
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže ketz

• VW Početnik
  • Auto: Golf 3
« Odgovor #28 poslato: Septembar 16, 2014, 09:28:27 posle podne »
A sto ti nebi tog pasata fino prodao,sestra toga njenog prodala,malo dodala,a te pare sto bi potrosio na cimanje do svabije i nazad,carine i glupost,pridodao i kupio starom auto,da coek ne vozi kantu:-D..i gotovo...problem rijesen

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #29 poslato: Septembar 16, 2014, 11:16:25 posle podne »
Zar nije bolje da sam sredi bar ce znati sta vozi,  nego nesto sto je neko pripravio skarabudzio i lickao.....  pogledajte samo koliko ima takvih ispod 1000e, a dobrog niko nece da ti proda,  ili nece jeftino.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve