istina je negde izmedju. Kupi alat pa radi a alat i pribor je preskup pa je tesko da to uradis u praksi. Kada se na kraju saberes bolje je i mnogostruko jeftinije da limar to uradi, o zivcima da ne pricam. Sto se tice specijalno limarije, sve vidljive delove limarije koje treba raditi prepusti limaru, dok patos i unutrasnjost mozes sam pokusati zastititi, i to kada stvarno nemas preca posla, a i vreme treba da bude lepo. Npr imas rupu na patosu, to mozes sam srediti, ne treba tu neka tehnika, sklonis rdju, zavaris lim, premazes prajmerom, zastita, i to je to. Ali ako imas nesto da gitujes, farbas itd, e tu se ne upustaj nikako, tu treba iskustvo, tehnika, osecaj itd. Zaposli se negde kod limara pa stekni zanat, a da bi to stekao treba bas puno, puno vremena. Ja na mojem autu radim sve sto se moze odvrnuti, odlepiti, i staviti drugo. Npr kada mi se pokvari el. prozor, kupim drugi i sam ga namontiram, tako i siber, nebo, el retrovizor. . . cak i na taj nacin mozes ustedeti puno para. . . Npr da mi naprave siber i nebo majstori su mi trazili od 100 do 120eura. Ja sam kupio siber i nebo za 35 eura i sam namontirao, i eto tako sam ustedeo skoro 100eura.