Hvala Paul! Da te pitam još nešto... Počela je da mi se topi plastika na desnom kontaktu na tom releju, gde je zašrafljena crvena žica. (dovod struje) To je počelo od prošle zime od posle zamene osigurača. Danas, od kad je mnogo hladno, sve se više izvitoperilo, i sve se više greje, baš je vrelo. Koliko vidim tu je ispod metalni navoj bio zaliven u plastici i ništa više. Napon se preko osigurača prenosi na levi kontakt. Koliko se sećam, ja sam propisno stegao taj šraf. Zašto se to i dalje tako blesavo greje? Jel' problem do samog releja, ili se meni šraf malo olabavio (nema dobar kontakt)? Jedino ako mi neko nije uvalio neki jači osigurač od 50A, pa on sad pravi problem? Da napomenem da grejači dobijaju struju kada uradim test releja pa Autodati, kada se otkači senzor temperature, grejači dobijaju struju 20 sekundi, posle toga relej cakne i grejači više ne dobijaju struju. Koliko realno drži rele u kabini struju na grejačima na ovim niskim temperaturama kad se ne otkači senzor temperature, jer mi je danas ovaj rele u motoru bio vreo, topio se i pušio i posle 3-4 minuta kad sam upalio auto?