0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Citat: Fitipaldi Jul 25, 2016, 11:08:53 posle podneZna li ko, da li je dovoljna jedna boca Motip spreja za farbanje kočionih kljesta na sva cetiri tocka?Sent from my iPhone using Tapatalk Dovoljno je, meni je cak i viska ostalo malo a nisam ga stedeo
Zna li ko, da li je dovoljna jedna boca Motip spreja za farbanje kočionih kljesta na sva cetiri tocka?Sent from my iPhone using Tapatalk
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara
Drugari trebaju mi bočne lajsne za golf 5 troje vrata. Neko mi je mučki skinuo sinoć. Zvao sam par radnji i svi uglavnom imaju samo za 5oro vrata. Da li neko zna gde bi moglo da se nabavi? Može i otpad.
Ja sam imao isti problem ali je auto prodato.Problem je control module for fuel pump (J538) ali kod komšije. Kako regulisati problem. Hvala
Citat: dule73 Jul 28, 2016, 02:43:29 posle podneJa sam imao isti problem ali je auto prodato.Problem je control module for fuel pump (J538) ali kod komšije. Kako regulisati problem. HvalaJa sam imao istu gresku,al nista nisam radio oko toga. Tako sam i prodao auto.Zrno i ja sam tako prodao auto ali komšija neće a malo ga nervira jer ne može da upali ponekad po 30-ak sekundi!!!
Pozdrav da li ovakav poklopac motora sa Sharana I 1.9TDI odgovara na Audi A6 1.9TDI 1998 130ks godišteEvo fotografije;
Citat: Zrno Jul 28, 2016, 05:13:42 posle podneCitat: dule73 Jul 28, 2016, 02:43:29 posle podneJa sam imao isti problem ali je auto prodato.Problem je control module for fuel pump (J538) ali kod komšije. Kako regulisati problem. HvalaJa sam imao istu gresku,al nista nisam radio oko toga. Tako sam i prodao auto.Zrno i ja sam tako prodao auto ali komšija neće a malo ga nervira jer ne može da upali ponekad po 30-ak sekundi!!!E pa to je vec problem. Ja sam imao gresku na dijagnostici ali nisam imao nikakve poteskoce pri paljenju.Sent from my D2303 using Tapatalk