ima tu istine ako je karburator neispravan samo sto karike ne moraju biti lose da bi benzin sisao u karter.
a benzin iz ulja ti nije ispario nego izasao kroz iber.
a gospodin sabahudin iz busovace ima problem koji se ne moze rijesiti na internetu nego kod dobrog majstora
Vrlo dobar odgovor, ali sam te malo preduhitro i vec sam trazio dobrog majstora i nisam uspio...posjetio sam mnoge i dobio sam raaazno-raznih dijagnoza, od dihtunga glave motora preko vođica ventila, karika, bregaste osovine...kontam ne gine mi generalka

uglavnom on prede kao maca pored kamina, radi kao sat, ne gubi ni kap antifriza, cim vidim da se ulje razrijedilo ubacujem neko jeftino dok ne dodjem do rjesenja, a pristupio sam trazenju pomoci preko neta jer nisam mogao da nadjem kvalitetnog majstora (svi su bili pa moglo bi ovo pa moze ono)...vjerovatno sam neki peh

a svakome auto ne dam da pravi, na to gledam kao kad bi neko vlastito dijete dao losem hirurgu

ulavnom ako neko ima ideju i ako moze da me usmjeri sta da radim, gdje bi mogao biti srz problema, Golf 3 1.4i sa direktnim ubrizgavanjem