Ma ostarilo auto i jbg,kod mene je passat 4 66kw 1995 god.. Kod mene je bio kao obicni dizel,i promijenim mu protokomjer i n75 ventil i sad normalno vuce..ali trza mi (u trecoj poslije 3000-obrtaja,u 4 oko 2500 i u petoj jos ranije pocne..kao da izgubi snagu pa dobije,isao kod majstora al ne vrijedi..
A druze sto se tice tvog problema,da nije bospumpa? Jedan moj drug je imao seata toleda i isto mu je tako zastajkivao pri vecem gasu..poz
Boš pumpa pišala kad je hladno ujutru i pre dva meseca predihtuje mi bošista, promeni bixne na osovini i neku oprugu što je bila pukla. Kaže sve drugo dobro. Pitam ga jel' dobar senzor temperature goriva i elektronika, kaže, sve odlično na probnom stolu. Naštelovao mi količinu goriva na fabrički, vreme ubrizgavanja ja sam gledao i uradio preko vag com-a... E sad, možda je nešto i do nje... Parametri dobri, jedino da ovih dana proverim senzor temperature goriva. Da otkačim džek i da proverim unimerom koliki je optor. Ima u autodati kako se proverava.
Mada, kažem danas, kada sam ga bio očepio na autu putu drugi put, kao da se nije ugušio. Ma nema šta, definitivno se mora sa vremena na vreme voziti 3500-4000 obrtaja na auto putu i to duže malo.
Ma matori nam automobili nema šta da se žalimo.. Haha