Druze sta si uradio sa autom imam isti problem sve sam zivo promenio i zamajac i srednji nosac motora,remenici alternatora i merio sam sizne ali i dalje ne znam sta se desava

Imam problem sa golfom 4 tdi 74kw kad se zagreje pocne da trese u leru, u voznji se to ne oseca i nisu naruseni nikakvi parametri kod ubrzanja automobila niti skretanja. Isao sam kod 5 auto mehanicara i svi kazu razlicito jedan kaze nosaci motora, drugi zamajac , treci dizne mislim poludeo sam

Jedan majstor me je ubedio da mi je otisao srednji nosac motora, promenim ja to kod njega i on mi kaze vozi reseno je. Medjutim krenem ja na posao auto dostigne temp i pocne da tresem, odem ja kod njega i on mi kaze " to je otisao zamajc" , a nosac ne pominje

Nista uzmem lepo narucim ceo Lukov set, zamajca korapa kvacila i lamela promenim medjutim i dalje isto

Triput sam stavljao auto na dijagnostiku merio dizne i sve pokazuje da je uredu izgubio sam vise i zivce i potrosio pare a nisam resio problem pa ako slucajno neko moze da prepostavi u cemu je rec bio bi mu zahvalan? I da dodam promenio sam mu i remenicu alternatora posto kazu da i zbog toga hoce da trese
Hvala Milos