Ajd ovako.... meni radi manje vishe sve sto mi je trebalo.... kkl 409.1... e sad. ono sto mi nije radilo, a trazio sam to su edc15-16, milerage, tj da se iscita kilometraza iz ecua.... jedino to da sam trazio a da mi nije radilo... inace merni blokovi su mi redom radili....
Kod kkl 409.1 se zakljucava program, a ne kabal... lepo su ti rekli... Ukoliko hoces, da koristis i net i kineski kabla, onda se postavlja firewall, i to tako da zakluca sve portove, stim da ima da te smara da otkljucavas stari jedno vreme dok ne izdefinises svoj normlanli rad na netu.... Jedno resenje je sto boban kaze 2 laptopa, drugo resenje je dualboot laptop, a trece ti je firewall.
Ono sto ti sada mozes da uradis, je da formatiras hdd, instaliras blanko operativni sistem, i opet instaliras kabal... tada ce da ti radi... postoji i fora da se cisti registar, eli je to zajebancja, tako da ti je fresh os najbrze resenje....
e da sada se setih, meni npr neka kodovanja nikada nisu radila... to mi nije podrzavao programcic, ove osnovne stvari o kojima se ovde pishe sljaka ko leptir... za 1500 din koliko je placen, vishe nego dosta