Autor Tema: Vag com 409.1 aktivacija ili crack--- reseno !!!!  (Pročitano 17303 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže knalek

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Golf 6 2.0 TDI CFFB
Vag com 409.1 aktivacija ili crack--- reseno !!!!
« poslato: Oktobar 06, 2013, 09:59:22 pre podne »
Kupih juče na bubnju plavi kabal (kinez naravno). Instalirao, podesio portove, radi. Medjutim, naravno neregistrovana verzija i ne mogu da udjem u osnovna podešavanja (basic setings) da vidim vreme ubrizgavanja! A zbog toga izmedju ostalog i kupio.... Ima li neko neki crack ili link ka cracku ili ka krekovanoj verziji ili kako da rešim to... Naravno, posle prvog testiranja dobio sam tamo serijski broj... Hvala unapred!  :)
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2013, 02:07:41 posle podne od strane topmarko »
Nema dogovora izmedju lavova i ljudi.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
Odg: Vag com 409.1 aktivacija ili crack
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 06, 2013, 10:31:51 pre podne »
Aktivacija nikako... Ja sa kablom u paketu dobih i "oslobodjenu" verziju vagcoma.... tako da ono, pojuru po netu otkljucanu verziju....
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže knalek

• Sr. Member
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 06, 2013, 10:48:31 pre podne »
Ma teško se nalazi.... Ili ako neko ima otključanu verziju a ne mrzi ga, ima vremena i volje pa da negde postavi ili na mail pošto vidim nije nešto veliko, oko 20MB. Shomi, jel' tebi rade basic setings?

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 06, 2013, 10:56:02 pre podne »
Taj kabl sam i ja imao. I on ne podržava sve opcije programa. Krekom nećeš ništa dobiti,samo će ti se zaključati kablo ;)

Van mreže knalek

• Sr. Member
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 06, 2013, 11:04:41 pre podne »
Video sam da si imao, išao sam na net dok je kabl bio priključen i nije se zaključao (što ne znači da neće kad instaliram krekovanu verziju) :(... Vidim na netu da ljudima radi osnovno podešavanje i da vide dijagram ubrizgavanja a imaju 409.1... E sad, većina kupuje kabl da vidi ili menja kilometražu, da vidi neku eventualnu grešku a niko (barem ovde na forumu) ne spominje dijagram ubrizgavanja... Jbt, dali su da možeš da vidiš gomilu mernih blokova od 01 do pitaj bog zna koliko, a merni blok 00, mućak  :(
Vagcom tdi timing check
Evo čovek sa 409.1S gleda dijagram ubrizgavanja
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2013, 11:36:39 pre podne od strane knalek »

Zrnojed

• Gost
Одг: Vag com 409.1 aktivacija ili crack
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 06, 2013, 11:36:42 pre podne »
Ima da se kupi kinesko hex+can kablo za iste pare kao i taj kkl.
Potrazi malo na netu.

Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Van mreže knalek

• Sr. Member
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 06, 2013, 12:08:53 posle podne »
Čuo sam se likom koji prodaje kablove (ima ga u prijateljima kluba), kaže da mu je ovo krekovana verzija, ali da se program zaključao. Naime, pošto nisam dobro podesio "baud", nisam mogao da se konektujem na auto, a u medjuvremenu kad sam ga podesio, priključio sam lap top na net i on kaže da se program zaključao. Čitam ovde da se kabl zajljučava a ne program. On kaže zaključao se program, kabl radi i zato vidim sve merne blokove osim vremena ubrizgavanja.... Navodno, reinstalacijom programa ne dobijam ništa, jer je sad moj lap top, ajde da tako kažemo "inficiram" tim "updejtom".... Kaže, uzmem drugi lap top i instaliram na njega i kao radiće sve... ali posle toga ili nikad na internet, ili firewall...

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 06, 2013, 12:41:28 posle podne »
Zato se uzme poseban lap top ili se na postojeci postavi jos jedna winda, kojoj se zakljuca obnavljanje i povezivanje sa netom i na nju ubacis program dijagnostike. ;)
Boban-Rus

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 06, 2013, 01:06:49 posle podne »
Ajd ovako.... meni radi manje vishe sve sto mi je trebalo.... kkl 409.1... e sad. ono sto mi nije radilo, a trazio sam to su edc15-16, milerage, tj da se iscita kilometraza iz ecua.... jedino to da sam trazio a da mi nije radilo... inace merni blokovi su mi redom radili....

Kod kkl 409.1 se zakljucava program, a ne kabal... lepo su ti rekli... Ukoliko hoces, da koristis i net i kineski kabla, onda se postavlja firewall, i to tako da zakluca sve portove, stim da ima da te smara da otkljucavas stari jedno vreme dok ne izdefinises svoj normlanli rad na netu.... Jedno resenje je sto boban kaze 2 laptopa, drugo resenje je dualboot laptop, a trece ti je firewall.
Ono sto ti sada mozes da uradis, je da formatiras hdd, instaliras blanko operativni sistem, i opet instaliras kabal... tada ce da ti radi... postoji i fora da se cisti registar, eli je to zajebancja, tako da ti je fresh os najbrze resenje....

e da sada se setih, meni npr neka kodovanja nikada nisu radila... to mi nije podrzavao programcic, ove osnovne stvari o kojima se ovde pishe sljaka ko leptir... za 1500 din koliko je placen, vishe nego dosta ;)
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže knalek

• Sr. Member
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 06, 2013, 02:32:41 posle podne »
Kasno Marko na Kosovo stiže... :) Čitao sam o zaključavanju, ali pričalo se za kabl, ne za program... Najviše krivim ovog što mi je prodao. Da zna za zaključavanje i da mi je to rekao, pritom da mi kaže da latency timer stavim na 1 i start boud na 9600, on nema pojma... Kao samo VCDS se zaključava a KKL samo ako je kabl ukopčan dok si na netu.... ja sam zato vodio računa, ali eto kao, zaključao se program. Danas mi stiže drugi lap top, pa ćemo da vidimo da li uopšte radi to kako treba. Hvala svima na komentarima.

Van mreže knalek

• Sr. Member
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 06, 2013, 11:38:34 posle podne »
Probao sa drugim lap topom, koji nikad nije imao vag com i opet isto, radi dosta stvari ali timing ubrizgavanja ne radi. Dobijem krekovanu verziju, piše da je ful registrovana i aktivirana, kad siđem u auto ne radi, i piše da nije registrovana... Kad dođem kući, ponovo krekujem opet piše ful registrovano.... Biće da je ipak kabl zaključan.... lollol

Van mreže knalek

• Sr. Member
Odg: Vag com 409.1 aktivacija ili crack. Rešeno!!!
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 08, 2013, 02:00:46 posle podne »
E ovako, problem je rešen! Evo uputstva ako nekome treba ko ima 409.1. Znači, niti se kabl "zaključava", ni program, niti postoje neka skriveni fajlovi u kompjuteru (zgob konektovanja na net) zbog kog program ne može da radi u registrovanom režimu. Znači ovako, naći negde krek i otkrekovati. Krek sadrži tri fajla (d1,d2,d3) u extenziji "bin". Ta tri fajla će se pojaviti u folderu VAG COM-a u instalaciji. U programu će pisati da je ful registrovan i aktivan. Medjutim, povezivanjem na auto, posle testa portova, prilikom učitavanja podataka sa kola, program se "otkrekuje", ona tri fajla se automatski brišu i program više nije registrovan. Možete opet da krekujete, ali on opet obriše. Rešenje je sledeće, ući u folder VAG COM-a, i ta tri fajla (d1,d2,d3) kopirati negde u neki folder bilo gde, naravno zapamtiti gde je. Sa interneta skinuti besplatan program "XStarter", sa kojim možete podesiti da on ta tri fajla iz foldera gde ste ih smestili, svake sekunde kopira u folder VAG COM-a u instalaciji. Dešava se sledeće, VAG COM otrekuje, a Xstarter non-stop krekuje i na taj način program je non-stop registrovan. Provereno radi! Za dodatna pojašnjenja tu sam. Evo video zapis 1.9 TDI AFN Vreme ubrizgavanja merni blok 9 je temperatura goriva, a merni blok 2 timing.
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2013, 02:16:35 posle podne od strane knalek »

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
Odg: Vag com 409.1 aktivacija ili crack--- reseno !!!!
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 08, 2013, 02:08:54 posle podne »
bravo sale  tapsac

Van mreže pkneca

• VW Početnik
« Odgovor #13 poslato: Novembar 06, 2013, 02:33:53 pre podne »
Bravo za resnje  clap clap

Skinuo sam 409.1 + crack preko torenta. Crack se instalira i dobijem ona 3 fajla ali, kada pokusavam da instaliram 409.1 dobijam gresku da nije lepo instalirano.

Sta bi moglo da bude problem?

Van mreže knalek

• Sr. Member
« Odgovor #14 poslato: Novembar 06, 2013, 09:45:04 pre podne »
Prvo se instalira program, pa tek onda crack. Šta tačno piše za grešku?

Van mreže pkneca

• VW Početnik
« Odgovor #15 poslato: Novembar 06, 2013, 09:55:23 pre podne »
Tako sam i instalirao, prvo program pa crack. Dobijam gresku "This program might not been installed corectly"..

Van mreže knalek

• Sr. Member
« Odgovor #16 poslato: Novembar 06, 2013, 10:02:42 pre podne »
Pa jel' radi, jel' možeš da ga otvoriš? Šta piše dole levo o programu (about), jel' piše da je registrovan?

Van mreže pkneca

• VW Početnik
« Odgovor #17 poslato: Novembar 06, 2013, 12:33:41 posle podne »
Nece uopste da se instalira, zavrsi instalaciju, izbaci mi tu gresku i onda nista. Nema ikonoce, nema nicega.

Jel podrzava program Windows 7? Posto njega koristim.

Van mreže pkneca

• VW Početnik
« Odgovor #18 poslato: Novembar 06, 2013, 12:41:16 posle podne »
Nasao sam sad na netu da Vag Com 409.1 ne podrzava windows 7.
Win 7 32bit, moze da se sredi, a 64bit ne moze nikako.

Posto imam 64 bitni sistem, pokusacu da instaliram xp kao virtuelnu masinu pa da tu instiram vag
 Javljam rezultate  :)

Van mreže b5tdi

• VW Početnik
  • Auto: Golf 2
« Odgovor #19 poslato: Novembar 06, 2013, 08:52:02 posle podne »
Skidao sam i ja tu verziju sa torenta, al nisam mogao naci xStarter. Jesi skinuo obicnu verziju sa neta xStarter(free)?  Radil li ti opcija kad udjes u vag com   Instruments- Adaptacija-recimo kanal 10 za promenu servisnog intervala zamene ulja? Ja sam tu nesto muckao i krekovao al stalno mi pisalo NOT AVALIBLE.