Pre par dana, pocne da se cuje neko %u0161i%u0161tanje na davanje gasa sa leve strane, nedge oko 2000 obrtaja, odmah sam znao sta je. Puklo je najmanje crevo turbine, koje ide na donju lulu interkulera i metalnu cev ispod hladnjaka motora. Bilo bi mi lakse da je vece sa gornje strane interkulera. Lakse je za zamenu.

Probao sam da duplo oblepim otmi%u010Darkom i izolir trakom, ali probilo je posle 2-3 dana. Nisam imao vreme da ga odmah zamenim. To je privremeno resenje, tek da se dalje sirenje pukotine spreci. Moze odozgo da se izvadi, cak i polovno da se vrati, ali novo, koje je kruto, tesko bez skidanja sus-pleha, mora odozdo, gde ima vise prostora za manevar, da se lepo ubaci u leziste na interkuleru i vrati osugura%u010D.

Polovno je 15 evra, novo je 3000 dinara. Kupio sam Top Spider, to je firma u Indjiji koja pravi, verujem da ste svi za nju culu. Zamenio sam jedno vec, njihovo, koje ide od turbine do druge strane metalne cevi ispod hladnjaka motora i evo, nema problema, pa sam uzeo opet.

Menjao sam levo potkrilo, pa sam imao prostora da ga zamenim odavde, mada sam morao i sus-pleh da pupustim, napred srednji sraf i dva sa leve strane.

I %u0161i%u0161tanja vise nema.
Brljavi mi motoric za recirkulaciju, gledao sam gde je i kupio sam. A zamena ce biti prava avantura. Tvrde da moze bez skidanja table, samo se skida kaseta. Probacu, pa cu da vidim.