Elem, juce sam imao malo vise vremena pa sam isao da se vozim i zapravo uopste ne ide losije, mozda cak i bolje, samo je snaga rasporedjena drugacije. Ranije sam imao najvise snage u nizim obrtajima, otimao mi se volan u drugoj, pomalo i u trecoj kad dam pun gas iz mesta, a sad je tu losiji ali puuuno bolji u srednjim,nekako se mnogo lakse zalece auto. Mislim da je sad idealno.
@ archi Nije mi ni malo lakse :D hahaha, zezam se, jbg,slazem se sa tobom

@Zare91 Meni pre deluje kao da je radio neko ko je nasao mapu na netu i nabavio kabl pa se igrao malo. Ili ga je boleo k... za to koliko ce turbina i motor da traju, mada mi je to malo verovatno. Pre ce biti da se neko igrao jer da je znao sta radi ogranicio bi pritisak jer je ovo ipak fabricki turbo, ovo je previse po svim kriterijumima. Pritom, samo je dao vazduh,a ne i gorivo za taj pritisak. Hocu reci da veliki pritisak uopste nije garancija da ce auto da ide u skladu sa istim, ima tu jos dosta faktora, to sam sada naucio. A za Uzice....sta znam...znam da su bili najbolji, ali u poslednje vreme vidim da ima i nezadovoljnih isto koliko i zadovoljnih, dosta njih se zalilo da im nisu odradili posao kako valja, a reklamaciju nece da uvaze, pa sam odlucio da ih zaobidjem. Slobu svi hvale pa po logici "kud svi turci tu i mali mujica".....

@Strbac Zavrseno je sve za dino 4x4, spreman je za upotrebu, ceka se samo EDB za prikljucenje na banderu. Naravno da ce ici na dino cim bude gotov. Te likove znam sa BMW foruma i znam neke koji su isli kod njih, tako da nemam razloga da sumnjam u celu stvar. No videcemo kad bude dino proradio, slazem se da ipak treba to potkrepiti dokazima.