Autor Tema: prolupa ili ne Golf 3 1.9D AAZ  (Pročitano 3891 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dsc64am2

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: prolupa ili ne Golf 3 1.9D AAZ
« Odgovor #20 poslato: Avgust 20, 2013, 11:07:57 posle podne »
mislim da sam resio problem bar mislim, kad vuce gorivo iz kante bez filtera ide kao besan, a kada prolazi gorivo kroz filter ili ide iz rezervoara jedva upali radi par sekundi i ugasi, filter je nov al izgleda nevalja, promenio  sam i termostat videcemo kako ce se sad ponasati

Van mreže zorancile

• Hero Member
  • Auto: golf 2 gtd
« Odgovor #21 poslato: Avgust 20, 2013, 11:12:47 posle podne »
Zaboravio sam da pitam, da li si sipao neko sumnjivo gorivo neposredno pre nego što je ovo počelo da se dešava? Na nekoj privatnoj pumpi?

TTS

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Avgust 21, 2013, 11:46:22 posle podne »
Stavi portapak na krov,zaveži kanister na njega i dovedi mu gorivo slobodnim padom! Koji če ti k...c rezervar,to su idioti u tvornici izmislili da auto bude skuplji i teži...  :21

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Auto: VW POLO 6N
« Odgovor #23 poslato: Avgust 22, 2013, 09:43:15 pre podne »
Pa bilo bi lepo da tvoj automobil obradujes novim filterom za gorivo... lollol
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže dsc64am2

• VW Početnik
« Odgovor #24 poslato: Avgust 22, 2013, 08:11:45 posle podne »
fora i jeste u tome sto je poceo da se glupira od kad je stavljen nov filter dok je bio stari isao je malo lenjse ali je isao a sada dobije snagu i kad treba da zapne izgubi i ugasi se, sa novim filterom nije presao 30km, sad ide bez filtera i ide super, problem sa vodom je bio termostat i to sto sam menjao visko stari se palio na 80 ovaj kreten na 95 ima li neko ideju kako da ga nateram da se pali ranije a da ga ne palim na direktno, gorivo kao i uvek knez, nis, ili jedna privatna (Cokic) u Mladenovcu jedino sto je evro dizel a ne D2 (jer ga nema vise) ali sipao sam i pre evro dizel nista mu nije falilo kao ni sa onim bio dizelom sto mirise na rucak. moracu da mu kupim opet filter posto ovaj novi izgleda ne valja a stari koji je iole valjao sam bacio sam bacio. da se razumemo, auto je mator, motor troskara ulje nemoze se ni ocekivati da bude savrsen posle ko zna koliko km, ali moze jos da se vozi samo da resim ovaj filter i kad bi nekako naterao visko da se pali ranije, on se kreten upali na 95 posle mi i ne treba kad je vec blizu kuvanja.

Van mreže VW Diego

• Sr. Member
  • Auto: GII
« Odgovor #25 poslato: Avgust 22, 2013, 09:39:57 posle podne »
evo ti jedno moje iskustvo imao sam "slican" problem...
golf 2 Dizel od 40kw poceo da trokira, pri pustanju gasa stresao se htjeo da se ugasi, nije vukao, ma nista, mjenjao filtere, skidao rezervuar, probao razne vrste nafte od loze preko euro dizela, na kraju odem do majstora koji je stariji covjek, pregleda mi auto i kaze da uspem u rezervuar od 55l, 1l dvotaktola i tako svako sipanje, bez obzira sta sipam ed ili lozu, poslusam covjeka, auto se preporodilo, mirnije radi ne stekce vuce normalno, eto to ti je neko moje iskustvo, pa sad hoces li primjeniti ili ne to je na tebi  mahac
poz

Van mreže dsc64am2

• VW Početnik
« Odgovor #26 poslato: Avgust 22, 2013, 10:06:54 posle podne »
ma dok je bilo lozaka i D2 (D2 je sad nemoguce naci setili se da ukunu D2 a na drumu je 90% auta koji trose D2 a ne evro dizel) isao je kao nevreme, i na evro dizelu nekad ide ko sumanut nekad se jedva vuce, nebitno na kojoj pumpi sipam, biodizel isto, ide dobro ali ga i potrosi dosta