Vozim golf 4 1.4 16v jedne jake zime ja ga upalim a nesto sam zurio ,nisam cekao da se stabilizuje gas nego sam krenuo dok je jos bio pod sauhom...na nekih 3 km osetio sam kao neko lupkanje i miris ulja unutra,i tako nastavio da vozim.Kada sam stigao na odredjeno mesto i otvorio haubu,video sam motor prekriven uljem ugasio i odslepovao do mehanicara, on mi je rekao da si imao visak ulja....vozi slobodno, i tako ja vozim narednih mesec dana,kad jednog dana upali se crvena lampa za ulje ,dosipam ti ja ulje malo 300 ml i nastavim ,bio kod svakog majstora i svi mi kazu menjaj automat pritiska ulja, automat na karteru, zamenim ja to u ovlascenom servisu, kad ono o5 ista prica, vratim se ja u servisu , oni o5 neku dijagnostiku i ustanovili su da nema motor pritisak ulja, kao da se ne isplati da radis to kod nas bolje neko da ti od mehanicara popravi...lampica za ulje se pali samo kada je vruc motor ,kada dostign temperaturuvrati se ja kuci i nastavim da vozim oko 1 godinu tako sa lampicom koja se pali kada oborim gas kad stisnem kocnicu i o5 dam gas ,i onda ja naturiram preko 3-4 k obrtaja ono ugasi. i tako sve do pre par dana kad sam otisao kod majstora i on mi je skinuo karter i imao je sta da vidi,,radilica ostecena ,pumpa ulja otisla u k.... lezajevi ,lageri sta vec ispod ima,zamenim ja to sa nadom da se vise nece paliti lampa,platim majstoru 340 e dodjem kuci,vikend je bio vozim ti ja kad ono o5 bummmmm lampa za ulje,vratim se ja kod meh.on mi kaze da imam problem sa nesto drugo,sto prouzrokuje taj kvar i kaze ako tako nastavis da vozis o5 ce radilica da ti strada i pumpa za ulje i ti lezajevi kako se vec nazivaju... odem kod drugog mehanicara i on mi kaze da kuciste bregaste ne valja, promenio je kuciste i o5 ista prica on mi je rekao da i sam vise ne zna stra je problem pritisak u leru je 2.5 bara..ja stvarno ne znam sta vise da menjam .ako neko ima sta da reci na ovo slobodno..hvala unapred