Autor Tema: Passat CC 2.0 TDI  (Pročitano 25414 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vukasiN.

• VW Početnik
  • Auto: phaeton
Odg: Passat CC 2.0 TDI
« Odgovor #20 poslato: Maj 23, 2013, 06:48:01 posle podne »
Hvala hvala, pa tako sam i nesto razmisljao sto se felni tice  B) Nemacke su table, odnesen je danas na carinjenje, cekam to da se zavrsi pa prva registracija, nadam se da me nece usrati neka losa  bonk ove sitnice markerom sto su obelezene, su da se vide male tackice od kamencica zbog cega ce oboriti malo cenu :D
 evo jos slika...  driving

Van mreže zuca92

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Bora 1.9 TDI 74 kw
« Odgovor #21 poslato: Maj 23, 2013, 10:36:39 posle podne »
ovo je po meni najlepsi auto na trzistu  :) , bela i crna boja mu stoje fenomenalno
uzivaj u voznji i da se navozas  :)
« Poslednja izmena: Maj 23, 2013, 10:39:01 posle podne od strane zuca92 »
Konji inače rastu na drvetu,pa se to začas nabere koliko treba! Majko moja,pa vi se gađate tim konjima,ko grudvama.  boodala

Van mreže lakii

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Passat B6 1.9 TDI Blumoušn
« Odgovor #22 poslato: Maj 23, 2013, 10:39:12 posle podne »
Auto je prelijep  wub
Pogledaj ove felne kako stoje na auto bijele boje
http://img.scoop.it/xtYXoLXS5b6-U-x4VDd3pjl72eJkfbmt4t8yenImKBVaiQDB_Rd1H6kmuBWtceBJ  big_boss

Van mreže vukasiN.

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: Maj 24, 2013, 01:06:57 pre podne »
hvala ljudi !! clap felne su te brutalne , ali sad se puklo dosta kesa pa necu odma za felne mnogo je :D Od ovih sada cu probati da izlepim crne mat folije na njih mislim da ce biti lepe, a u svakom slucaju mogu skinuti i prilikom prodaje a i ako bude lose... Ne znam da li ceo krov da odradim da bude crn , mislim da bi bilo lepse, e sad da li ga farbati ili folija...  bonk

Van mreže DusanVW

• Master Member
  • Auto: Grand Cherokee 4.7
« Odgovor #24 poslato: Maj 24, 2013, 01:17:56 pre podne »
Brate... Ne diraj nista... Samo veca felna i nista vise... Mislim da bi ga upropastio sta god da uradis (Folije, ofabrao ove felne ) ... To je moje misljenje... :). Odlican auto.  wub wub

Van mreže vukasiN.

• VW Početnik
« Odgovor #25 poslato: Maj 25, 2013, 02:02:53 posle podne »
@Dusan hvala, uvek moze bolje i lepse :) A sve sto probam mogu vratiti na prvobitno stanje :)
evo jos jedne slicice sa pozicije vozaca :D
Zanima me , prilikom ugradnje projektora xenona, da li se far otvara pa se lepi opet ili kako to funkcionise kad se ugradjuje?
Ne znam da li da stavljam uopste xenone bez toga...

« Poslednja izmena: Maj 25, 2013, 02:27:36 posle podne od strane vukasiN. »

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #26 poslato: Maj 26, 2013, 03:21:55 posle podne »
Čestitam neka je sa srećom i da se navozaš !Auto je stvaro izuzetan i spolja i unutra, oduševio me je panorama krov.Felne nemoj da farbaš nego bolje kupi neke druge, jer još neko reče ranije nije to-to kad se org. felna farba pogotovo na ovako lepom autu.

ps. Što hoćeš da ga čipuješ ? Jel te posle pola 1.2 ''ne radi'' 140 ks ?  :36 beer
Земунчанин

Van mreže Aco84

• VW Početnik
  • Auto: Jetta 1.6 TNG
« Odgovor #27 poslato: Maj 26, 2013, 03:36:19 posle podne »

Zanima me , prilikom ugradnje projektora xenona, da li se far otvara pa se lepi opet ili kako to funkcionise kad se ugradjuje?

Otvara se far. A ako se ne uradi kako valja, bice muke.

Elem, CC je bruka  alealeee

Van mreže vukasiN.

• VW Početnik
« Odgovor #28 poslato: Maj 26, 2013, 04:51:14 posle podne »
@ Fred Peric hvala brate  B) Zato sam kontao bar da lepim foliju crne boje, ja sam ubedjen da ce biti dobar kontrast i da ce biti brutalniji izgled... videcemo  big_boss   Sto se panorame tice i meni se svidela bas bas, eto jedina mana sto se tice panorame je sto moze malo na kip da se otvori i to je sve ali dobro je i tako :D hahahaahahha ma za cipovanje sam rekao tek jednog dana dok skupim kesa za to :D A i nije hitno zadovoljan sam i da radi me jako 140ks, za razliku od 55 na polu sto sam imao :D

@Aco84 hvala na odgovoru, ne znam sta da radim onda, hoce li izgledati blentavo bez projektora? I da li je priblizno kao i sa projektorom sto se tice bacanja svetlosti i ostalih stvari?  Znam jedno da bez projektora smeta drugima ako se ne podesi lepo..
« Poslednja izmena: Maj 26, 2013, 05:31:49 posle podne od strane vukasiN. »

Van mreže L@ki

• Full Member
  • 3C variant 125kw '09
« Odgovor #29 poslato: Maj 26, 2013, 07:38:18 posle podne »
uuu jel ovo panorama krov?!
wow...

Daj slike kad je skroz otvoren

Van mreže Aco84

• VW Početnik
« Odgovor #30 poslato: Maj 26, 2013, 11:14:53 posle podne »
Nece nikome smetati, ja imam xenone bez projektora i sve fercera kako treba i nikome ne smeta. Vise ljudima smetaju obicne maglenke. bar u mom slucaju.

A da ces progledati i bez projektora, hoces! Ja sam odustao od projektora jer se otvara far a vozim manji i jeftiniji auto u odnosu na ovaj tvoj, a video sam i primere gde se nestrucno radilo sa otvaranjem i zatvaranjem farova, pa je doslo do velikog belaja!!

Na tebi je odluka!

Van mreže vukasiN.

• VW Početnik
« Odgovor #31 poslato: Maj 27, 2013, 02:02:32 pre podne »
@laki jeste panorama, slikacu kad dodje sa carinjenja, ma da jedva da se vidi kad je otvoren digne se na kip par centi i to je sve  bonk
@aco E do jaja onda ako je tako, batalicu to sa projektorima, necu niko da otvora, a da sam za varijantu otvaranja pre bih sam otvarao pa bih znao na cemu sam... A za nove farove necu da dajem pare  :20 Mnogo kvare obicni halogeni izgled na ovakvom autu a i navikao sam na polu pa cu prebaciti sa njega xenone :D

Van mreže markoguster

• VW Početnik
  • Auto: passat b6 variant 140ps
« Odgovor #32 poslato: Maj 28, 2013, 09:31:09 posle podne »
jebo si mu kevu,auto je do  jaja svaka cast,uzdravlje da te sluzi,ali boja je vrh,samo bi bilo lepo da mu nastavis od panorame crnu voliju do kraja,tj.do zadnjeg stakla,bice lepse,sta reci DAS AUTO ! :D wub  ;)

Van mreže Aco84

• VW Početnik
« Odgovor #33 poslato: Maj 29, 2013, 12:35:32 pre podne »
JA ne bih dirao krov  ;)

Van mreže vukasiN.

• VW Početnik
« Odgovor #34 poslato: Maj 29, 2013, 01:45:28 pre podne »
jebo si mu kevu,auto je do  jaja svaka cast,uzdravlje da te sluzi,ali boja je vrh,samo bi bilo lepo da mu nastavis od panorame crnu voliju do kraja,tj.do zadnjeg stakla,bice lepse,sta reci DAS AUTO ! :D wub  ;)

Hvala druze :) To i imam za sad u planu i xenone , pa ostalo postepeno :) Lako je skinuti foliju ako bude lose...

Van mreže vukasiN.

• VW Početnik
« Odgovor #35 poslato: Maj 29, 2013, 03:04:40 pre podne »
ne mogu da edit zadnji post pa moram novi.... Imam problem sa blututom... elem nemam dugme za blutut gore na krovu kod dugmica za svetlo i panoramu itd... imam dugme samo neko slovo i i kljuc kao neki i ni jedno ni drugo uredjaj ne ferma, onda takodje kad preko board computera idem na search devices nadje telefon i kaze mobile phone not compatible ili kako vec i to je to.... a telefon je namesten da bude vidljiv i sve je ok... takodje nema u podesavanjima nigde za blutut, bar nisam nasao... pomoc neka?

Van mreže Lepi

• Moderator
  • Master Member
  • Auto: Rabbit 2.5
« Odgovor #36 poslato: Maj 29, 2013, 05:21:38 pre podne »
Mozda auto ne podrzava tvoj model telefona. Koj telefon imas? Ako je iPhone, Samsung Galaxy i nesto slicno onda nebi trebao da imas nikakvih problema.

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
  • Auto: Bmw e91 320d
« Odgovor #37 poslato: Maj 29, 2013, 10:02:58 pre podne »
Prelep auto . Ako odradis tvoje felne u crno, msm da ce izgledati kao da su manje za dva broja. Sto se projektora tice,otvaraju se farovi, ja sam ih kod sebe stavio, ali ako se lepo zatvore, nema nikakvih problema :) juri felne od audi rs4 i izgledace brutalno :)

Van mreže vukasiN.

• VW Početnik
« Odgovor #38 poslato: Maj 29, 2013, 10:02:44 posle podne »
leponiko imam iphone ali probao sam i sa nokijom i android telefonima, nadje svaki telefon, ali telefon ne moze auto da nadje preko blututa... I kad nadjem preko auta i probam da se konektujem kaze ne podrzava... e sad ima caka neka mora se na autu upaliti blutut da bude vidljiv svima da moze da se konektuje ali nece, probao sam stari memorisani telefon da obrisem od predhodnog vlasnika i ne znam kako... ma ludnica...

@ nikola , hvala, nisam mislio skroz crno ostavio bih neke delove da dodju do izrazaja, videcu jos kad otopli , probacu na jednoj felni pa ako ne valja batalim posao... Za projektore sam saznao hvala u svkaom slucaju :) A za felne cu videti, te su brutalne al kontam da su preko soma eura a te pare nemam :DD

Van mreže L@ki

• Full Member
  • 3C variant 125kw '09
« Odgovor #39 poslato: Maj 29, 2013, 10:57:01 posle podne »
http://www.android-rsap.com/

ovo ti treba... sve ti piše na sajtu od kompatibilnih telefona doprocesa instalacije i kupovine programa

mahac