Pozdrav ljudi, nije me dugo bilo na forumu, pa resih da osvezim svoju temu

Slike koje sam ranije postavio su nestale, pa stavljam nove..
Krov sam odradio crnom folijom, zatamnio sam sva stakla osim soferke ( koju planiram za vikend), skinuo sam xenone i vratio halogene sijalice, cipovao sam motor i prezadovoljan sam postignutim rezultatom. Menjao sam skoro prednju soferku i stavio novu originalnu sa grejacima, jer je stara napukla od kamencica i prosirila se pukotina

Nasao sam jedva originalnu nokiju koja ide uz auto, pa sad originalni blutut drzac za telefon koji stoji ispod naslona nije vise prazan

Stavio sam led svetla za tablice i za gepek, takodje i podno osvetljenje u crvenoj boji

Zbog nedostatka vremena i konstantno iznenadnih troskova nisam stigao puno da ulazem, ali u planu imam sledece:
-Od kupovine originalnih xenon farova sam odustao, otvoricu moje ubacicu h1 bi xenon sa projektorima komplet i ofarbacu unutrasnjost plasti dip-om u crnu boju. Takodje plasti dipom cu preci i grill i par detalja, to bi trebalo sve zajedno da izgleda ovako (bez ove led trake u faru).

-Felne lovim citave godine i nikako da nadjem nesto dobro, a pri tom muku mucim sa gumama, pa cu verovatno djuture sve uzeti, 18 ili 19'.
- Navigaciju 510rns necu uzimati jer je njesra u poredjenju sa ovim sto sam nasao

Dizajn je identican kao 510, samo sto ima os android 4.4
odlicnu konfiguraciju ima, imao sam susreta uzivo, jako brzo radi i dobar je odziv aplikacija. Ima temu bas za kola koja jako lepo izgleda.
p.s koga zanima vise detalja o ovom uredjaju, uputicu ga preko pm-a.

JOS NESTO, prilikom kupovine novog uredjaja, prodavacu moj originalni RNS315 sa blutut modulom, pa ako neko trazi taj uredjaj da zna da cu uskoro prodavati