@Miro MNE e odlicno odlicno, hvala, povescu ga ja kod ovog prijatelje jednog pa se nadam da ce znati to da odradi

e evo ljudi stavih danas cd player a sutra ubacujem slike da vidite na sta to lici

uglavnom radio sam do prije sat vremena jer je neki debil prije ko god da je, spojio pogresno zice, i sad se to nije spojilo na zice od cd playera jer sam ja pomijesao mada ustvari ja sam spojio dobro nego je ovaj ko je ranije spajao za neki svoj cd player odradio to lose a njemu je izgleda radilo..uglavnom dogodilo mi se to da mi se zakljucalo auto skroz na skroz i nije postojala sansa da se otkljuca, na kljuc nije ni reagovao niti bilo sta drugo, i nije bilo izlaza nego zicom da pokusam da otvorim preko kvake i oko toga jebada da bih se onda sjetio da je ustvari problem kabal od cd player-a koji srecom do tada jos nisam bio gurnuo sroz na svoje mjesto nego je bio prikopcan samo, i nakon sto sam zicom na jedvite jade otkinuo kabal auto se otkljucalo

eto to vam je sreca u nesreci, dobro je da se to zavrsilo jer bojim se da ne bi bi bilo drugog izlaza osim tako da se otkljuca jer sam sve moguce opcije probao i sve majstore zvao...ali najbitnije je da je cd player na mjestu. radi odlicno i ja sam zadovoljan mada mi neobicno da mi je onako izbacen u odnosu na fabricki al ok, navici cu se