Pozdrav momci. Od poslednjeg javljanja, sam imao malo zesci udes sa svojim audijem, pa me zanimaju vasi saveti. E, ovako...
Izleti mi iz sporedne ulice lik sa Audi 80, sa 1,43 promila alkohola i ja ga dobro raspizdim u bok. Meni se aktiviraju vozacev i suvozacev airbag, nadrlja mi prednja desna strana, branik, prednja greda, hladnjak klime, hladnjak motora, levo krilo, pukle one grudi napred, levi far, levi i desni migavac. Sliku automobila mozete videti na sledecem linku
http://www.polovniautomobili.com/oglas3263990/audi_a4_19_tdi/Ono sto me zanima je sledece. S obzirom da je bilo povredjenih nismo mogli da se dogovorimo.
Da li neko moze da mi kaze okvirnu cenu delova za ovakvu stetu? Iz osiguranja su slikali auto, ali cekam da se izjasne, da li ce da se proglasi totalna steta ili se mora rasturati auto, da bi slikali hladnjake klime i motora, koji su takodje osteceni.
Da li neko ima predstavu, koliko bih novca mogao da ocekujem za ovakvu stetu od osiguranja, s obzirom da se radi o automobilu koji je proizveden 1997 god, ima 66kw i od dodatne opreme ima digitalnu klimu, alu felne, srednji drzac za ruku.
Vas savet, ovakav auto se opravlja ili ne i koliko bi mogla da kosta opravka, posto ni jedan majstor nece konkretno da kaze, svi vrdaju, imam utisak da cekaju da se rasturi auto, pa da me onda iscepaju.
Trece, koliko moze da se uzme za telesna i vantelesna ostecenja, stres, strah, povrede. Ovo je prvi put u zivotu da mi se desava i totalno sam se pogubio, kao prase u Teheranu, pa bih vas zamolio za par saveta, posto sam svestan da sam izgubio orijentaciju
hvala i pozdrav