Autor Tema: golf 2 :-)  (Pročitano 14141 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže gigo

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: vw golf2 1.6b golf 4 1.9tdi
Odg: golf 2 :-)
« Odgovor #20 poslato: Mart 31, 2013, 03:55:17 posle podne »

Van mreže Twister

• Master Member
« Odgovor #21 poslato: Mart 31, 2013, 04:20:06 posle podne »
ako je sve kompletno i ispravno (bravice, sipkice, creva, racve, pumpa)....onda i moze.

Van mreže Martin kš

• VW Početnik
  • Auto: golf1 '81, audi 80 b4
« Odgovor #22 poslato: Mart 31, 2013, 07:24:58 posle podne »
Koliko novca imas za ulaganje??? Rdjav je on meni po "cjelom tjelu", bolje bi ti bilo da ti to komplet prefarbas u neku lijepu posejdon plavu ili crvenu, sta ja znam.... Ja sebi Audija uradio cjelog za 200 eura, i to veoma kvalitetno.... A i ovo tapaciranje krova mi je nesto puno novca, kakvih 80 eura... Tebi se isplati skoknit do Sarajeva i natovarit pun auto djelova....  ;)
uraditi ceo auto, zastita + priprema farbanje akrilnom bojom za jeftiji materijal trbace ti minim 200-250eura ,sve ispod toga je sviranje ku....  sminkanje za prodaju!
Na tu cenu materijala treba dodati ruke majstora , znaci ukupno minimu 500eura  boodala

Van mreže gigo

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: April 02, 2013, 10:00:00 posle podne »
kupio sam kvake danas, 5e svaka opet kineske pi

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #24 poslato: April 02, 2013, 10:07:22 posle podne »
dao sam ti plus zato sto ti je more na 50m od kuce.
sto se tice golfa ako hoces da ga dovedes u neko jebacko stanje kostace sigurno oko 2000eu
sretno u daljim radovima  beer

Van mreže gigo

• VW Početnik
« Odgovor #25 poslato: April 02, 2013, 10:41:00 posle podne »
oću, a i ti ćeš mi pomoć ,ja ću skupit lovu i dolazim gore, zvaću te 10 dana prije  kako si reko.  evo ti fotka jebacka :-)   

Van mreže sarumon

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Golf II
« Odgovor #26 poslato: April 02, 2013, 11:42:27 posle podne »
Lepo rece Gedora sto se tice kesa a vidim da ti izgleda to nije problem,sto znaci da se moze ocekivati jos jedan lep projekat,svaka cast  beer
Poz.!!!

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #27 poslato: April 03, 2013, 08:56:35 pre podne »
Jbg, ne znam sta da ti kazem, evo recimo ja danas pitao za cjenu kilograma boje i . Kilogram kompleta metalik boje(razredjivac, ucvrscivac, lak i boja) kosta 94 marke.... A to je otprilike i najskuplja boja! Od majstora i njegovog alata(sprica, kompresor) zavisi i koliko ce ti boje trebati... Otprilike oko 2 kg boje ide, nekad vise, nekad manje.... Ja sam recimo uradio audija 80, 1983 godina, bez krova i 2 kg boje je bilo i vise nego dovoljno, ostalo je nesto! Majstor mi za komoru i farbanje uzeo 60 KM!

E sad znaci racunaj da ti samo za farbanje auta treba oko 300 km(150 eura), medjutim imas tu i gitovanje, ispravljanje peglanje, zastita poda, blatobrana... Mislim da bi se taj tvoj golf za 600 km(300e) cirka, trebao sijati kao da je iz fabrike i toj boji koju hoces...

Ja bih mu uzeo pre farbanja i duboke branike, koje takodje treba ofarbati, prozirne farove, sjedista od golfa venta ili vectre posto vidim da je 4 vrata itd...

Za 500 eura vozilica da te bog vidi...

Koji mu je motor, vidim da je neki benzinac, pretpostavljam 1,6... ???

Ovo su ti cjene u Posavini, sjeverno od tebe nekih 550 km!
druze da napravimo poso? ja cu ti dovlacit auta, ti ih vozis kod tih svojih vrhunskih lakirera koji rade za 400KM. ja tebi dadnem 500KM i svi dobri. dobra priprema i farbanje akrilom nemoze manje od 900KM. dobro je rekao TTS moze al jupolom lollol
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže gigo

• VW Početnik
« Odgovor #28 poslato: April 03, 2013, 10:01:55 pre podne »
drustvo,saljite pp ljudima kojimmislite da treba, kacite mi ovdje nesto sto me ne zanima,trazio sam savjet konkretno koliko kosta da se golf ofarba u istu boju da sija kao da je 2013 god okacio sam slike trenutnog stanja interesuje me cijena u 50e +- ako ko zna, rasprave mi nisu prioitet. 
 primjer odgovora:
 Ja ti poznajem covjeka koji se bavi farbanjem auta, okvirna cijena je 450,500,550,600,800,1000...e  ima garazu tu i tu evo ti br tel xxx xxx xxx pa se dogovorite.

Van mreže -CARBON-

• Hero Member
  • Auto: BMW E39 525D, E60 535D
« Odgovor #29 poslato: April 03, 2013, 11:05:33 pre podne »
gdje to ima extra farbanje za 300 km ? ja sam platio za svog golfa 900 km, i poslije 2 god mi je nabubrila boja oko prozora i izbila je hrdja po pragovima i zadnjem veznom limu ispod branika . . .

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
« Odgovor #30 poslato: April 03, 2013, 11:48:30 pre podne »
kontaktiraj clana Luka mk2
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=33278.0
i covjek ce ti reci najbolje o farbanju u crnoj gori. a ove price o farbanju u bosni za 200€ okaci macku o rep beer
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #31 poslato: April 03, 2013, 11:57:58 pre podne »
Vala bi mi se isplatio slep do Bosne ako je 200e farbanje, mene ce izaci skoro 4 puta toliko biggrin

Gigo, ako hoces kvalitetno, to uvek kosta, gedora ti je napisao neku realnu cifru na koju ces na kraju izbiti, ako zelis da ti auto izgleda bas kulturno. ;)
Srecno u radovima. beer

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
« Odgovor #32 poslato: April 03, 2013, 12:02:24 posle podne »
madison+ problem je druze sto kad ga ovi sjebu za 200€ moras do lima gulit da ga popravis i onda umjeto 500-600€ platis 1000€ i plus si dao vec 200€. zbog tog sto ce te svaki lakirer iza toga ogulit jer ce najebat 

Van mreže GOLF MK3

• VW Početnik
  • Auto: Golf 3
:)
« Odgovor #33 poslato: April 07, 2013, 03:09:27 posle podne »
prijatelju sto se tapaciranja krova tice poskidas par srafova i lajsni po coskovima i skidas posle polako zbog lepka, a kad budes radio tapaciranje, uzmes 2,3 kv eko koze oko 15e +- i tigar ili sintelan lepak i cetku, iseces na otprilike eko kozu, namazes ceo plafon kad je skinut naravno lepkom, i isto to i na eko kozi... pustis par minuta i onda kreces da lepis, onda moze da se oblikuje eko koza po tapaciru ali radi povrsno posto ima one kao bregove da ti od sunca ne pusti pa da se otrombolji... a sto se tice ulaganja pazi stavi sve na papir... da li ti se isplati prodati taj i uzeti relativno sredjen za 200 e vise pa onda ubaciti koju stotku e nego da radis sve ispocetka kao ja na jugu i onda auto koji kosta 350 ja mu s kupovinom i ostalim stvarima ulozim oko 1200e ako ne i jace i ode on za 500e... ne preteruj moj savet...

Van mreže gigo

• VW Početnik
« Odgovor #34 poslato: April 07, 2013, 05:05:38 posle podne »
pao sam u depresiju, imao sam udes jutros,skretao sam sa magistrale u sporednu ulicu i malo sijeko krivinu a zena sa kliom tras u mene, prednja vrata caos a zadnja tu i tamo. vozaceva strana, ako neko ima na prodaju u ovoj boji kupio bi. 
 mk3 hvala u pravu si sam cu sredit tapacire nije to neka nauka,samo da naidjem na fini materijal,nisam sve stavio na papir a i necu, auto cu da sredim pa da ce nebo na zemlju, jer posle toga svako jutro kad ga vidim pred kucu bicu sretan a to nema cijenu. ima drugih stvari dje bi bilo dobro stavit te pare al ja sam izabrao to.

Van mreže zorancile

• Hero Member
  • Auto: golf 2 gtd
« Odgovor #35 poslato: April 08, 2013, 01:32:22 pre podne »
Nije dobro da se lepak nanosi direktno na kožu. Od lepka koža dobija nabore pa ne izgleda lepo. Najbolje je da se proštepa: koža, pa tanak sundjer pa neka tkanina za podlogu. Pogledajte ovde:
http://www.poljoforum.rs/viewtopic.php?f=75&t=354

Van mreže gigo

• VW Početnik
« Odgovor #36 poslato: April 08, 2013, 01:40:04 pre podne »
nisi normalan druze

Van mreže Djole GL

• Full Member
  • Auto: VW Golf 3
« Odgovor #37 poslato: April 08, 2013, 02:11:44 pre podne »
Sto ce ti vrata u istu boju kad ces da ga farbas  :D
Ne ja sam radio sa eko kozom i sintelanom prije pola godinei extra je ispalo
Nije neka filozofija
It is not just tuning - It's a LifeStyle

Van mreže gigo

• VW Početnik
« Odgovor #38 poslato: April 08, 2013, 09:12:06 posle podne »
farbanje ce me kostat min 500, sad ih nemam, imacu za mjesec dana, nebi do tad da vozim s crvenim vratima

Van mreže viktorpetr

• VW Početnik
  • Zena moze sa sela al auto mora iz Njemacke!
  • Auto: Golf, Vento
« Odgovor #39 poslato: April 10, 2013, 07:54:00 posle podne »

druze da napravimo poso? ja cu ti dovlacit auta, ti ih vozis kod tih svojih vrhunskih lakirera koji rade za 400KM. ja tebi dadnem 500KM i svi dobri. dobra priprema i farbanje akrilom nemoze manje od 900KM. dobro je rekao TTS moze al jupolom lollol

...Ja se izvinjavam na off-u,ali gde vi ljudi farbate aute za 300e komplet sa farbanjem,gitovanjem,zastitom,peglanjem da bude ko iz fabrike?  Ja bih drage  volje doterao auto,pa da je i u Bosni i Crnoj Gori.Jos jednom izvinite na off-u,nije mi cilj da prozivam nekoga,ozbiljno pitam...

Vidim ovdje me neki nisu razumjeli,  a posto vidim ima i sprdnje da pojasnim.... Audi je 83. godina, 3 vrata stara 80-ka.... Auto je samo matiran, eventualno sitna gitovanja i prelakiran ponovo bez krova, znaci obje strane, hauba i vrata gepeka.... Evo 2 godine tip top bez ijedne packe na autu... Covjek mi je kucni prijatelj i to je bila cjena, a i inace nije skup!
Normalno da zavisi i od toga kako kvalitetno hocete da uradite auto i u kakvom je stanju!

2007. godine ja sam svog golfa dvojku uradio za 550 eura u metalik bordo boju sa sve dubokim branicima i vratima bez leptir stakla! Otprilike bez ovih dodataka farbanje me kostalo oko 400 eura, auto je i dan danas na putu i nije nista losiji nego kad je tek izasao iz komoreprije 6 godina, bilo je sitnih zafarbavanja, uglavnom pragova i haube, ali tu boja najvise i stradava na nasim putevima.....

A neki dan sam pitao za KG boje(kazu da je Max Meyer) i cjena je oko 50 eura.... Ja vam kazem kako je ovdje, vi mozete a i ne morate da vjerovati, nemam razloga da vas lazem...

Razlozi nizih cjena autolimarskih i lakirerskih usluga je i to sto ovdje svako ko ima malo bolju garazu radi taj posao, tako da onda ljudi koji taj posao rade 20 i kusur godina, imaju svu mogucu profesionalnu opremu moraju da spustaju cjene!

Nadam se da je malo jasnije!

I najiskrenije mislim da bi ovog golfa sa slika covjek kod mene mogao uraditi za 350-400 eura i da je miran 4-5 godina, naravno ako odrzava auto....
« Poslednja izmena: April 10, 2013, 08:06:08 posle podne od strane viktorpetr »