druze da napravimo poso? ja cu ti dovlacit auta, ti ih vozis kod tih svojih vrhunskih lakirera koji rade za 400KM. ja tebi dadnem 500KM i svi dobri. dobra priprema i farbanje akrilom nemoze manje od 900KM. dobro je rekao TTS moze al jupolom 
...Ja se izvinjavam na off-u,ali gde vi ljudi farbate aute za 300e komplet sa farbanjem,gitovanjem,zastitom,peglanjem da bude ko iz fabrike? Ja bih drage volje doterao auto,pa da je i u Bosni i Crnoj Gori.Jos jednom izvinite na off-u,nije mi cilj da prozivam nekoga,ozbiljno pitam...
Vidim ovdje me neki nisu razumjeli, a posto vidim ima i sprdnje da pojasnim.... Audi je 83. godina, 3 vrata stara 80-ka....
Auto je samo matiran, eventualno sitna gitovanja i prelakiran ponovo bez krova, znaci obje strane, hauba i vrata gepeka.... Evo 2 godine tip top bez ijedne packe na autu... Covjek mi je kucni prijatelj i to je bila cjena, a i inace nije skup!
Normalno da zavisi i od toga kako kvalitetno hocete da uradite auto i u kakvom je stanju!
2007. godine ja sam svog golfa dvojku uradio za 550 eura u metalik bordo boju sa sve dubokim branicima i vratima bez leptir stakla! Otprilike bez ovih dodataka farbanje me kostalo oko 400 eura, auto je i dan danas na putu i nije nista losiji nego kad je tek izasao iz komoreprije 6 godina, bilo je sitnih zafarbavanja, uglavnom pragova i haube, ali tu boja najvise i stradava na nasim putevima.....
A neki dan sam pitao za KG boje(kazu da je Max Meyer) i cjena je oko 50 eura.... Ja vam kazem kako je ovdje, vi mozete a i ne morate da vjerovati, nemam razloga da vas lazem...
Razlozi nizih cjena autolimarskih i lakirerskih usluga je i to sto ovdje svako ko ima malo bolju garazu radi taj posao, tako da onda ljudi koji taj posao rade 20 i kusur godina, imaju svu mogucu profesionalnu opremu moraju da spustaju cjene!
Nadam se da je malo jasnije!
I najiskrenije mislim da bi ovog golfa sa slika covjek kod mene mogao uraditi za 350-400 eura i da je miran 4-5 godina, naravno ako odrzava auto....