Druze,ako nemas nekog svog proverenog majstora vozi dok ide kako treba...odes li kod bilo kog ne poznatog majstora i bez provere ce ti reci da ti je otislo ono najskuplje,dizne,pumpa,turbina,zamajac....da je turbina,osetio bi simptome u voznji i plus bi zavijala naj strasnije...
Recimo meni se golf 5 blago tresao kad stanem i pustim ga da radi na leru,kad sam otisao kod majstora nije ni pogledao i vec mi pravi planove za menjanje zamajca,lamele i celog seta(kosta boga oca)...naravno da mu nisam verovao i kazem mu da mi prvo proveri nosace i ispostavi se da su otisla 2 od 3 nosaca,kad mi je zamenio upalim auto i cak ne osecam da radi motor a kamo li da se trese,problem resen za 4-5 hiljada din...
a da ne pricam kakav sam problem imao sa predhodnim autom Cliom....gubio mi snagu po neki put kad dam gas i 5 majstora mi reklo pumpa/dizne,ali nikom nisam verovao i kod sestog odem i ispostavi se problem sa papucicom za gas,za minut je nastelovao i nije mi ni dinar naplatio,radio je posle bez problema...
Tako da brate,kao sto sam rekao,ako nemas poteskoca u voznji cuti i vozi ili ako bas zelis da saznas sta je problem,obidji vise majstora i ne zaleci se....pozz