Auto kao auto sigurno podržava tempomat, odnosno ECU motora ga podržava, ali je sve stvar u tom modulu volana i ručici.
Pogledaj koji ti je kataloški broj modul volana (bitna su i poslednja slova) i proveri na ross-tech sajtu da li podržava tempomat. Ne znam šta je mid-line, ali ako je to što pretpostavljam onda podržava tempomat. Da li imaš boardcomputer? Ako ga imaš, onda modul podržava tempomat, ako ga nemaš onda modul ne podržava ni tempomat, ni boardcomputer.
To što je ručica proizvedena iste godine ne znači da je odgovarajuća. Ne znam kod pasata jer se nisam udubljivao, ali kod golfa 5, je postojala i treća varijanta tempomata koji je bio na zasebnoj ručici i išao je paralelno sa onom starijom varijantom koju sam spominjao u prethodnom postu. Dalje, kod starijih G5, čini mi se do modelne godine 2007 i kod nekih G6 proizvedenih posle maja 2010, treba da se sprovede jedna žica od procesora volana do table sa releima. Dalje, kod golfa 6, do maja 2010 i posle, ručice iako spolja potpuno isto izgledaju onaj deo ispod plastike volana je fizički drugačiji.
Savet: Traži po stranim forumima, naći ćeš nešto sigurno. Moraš apsolutno biti siguran da su ručica i modul odgovarajući. Opet napominjem ne znam kako je kod pasata, sve ovo što sam napisao našao sam tražeći za moj auto.