Ja sam plin otplatio za 4 meseca. Razlika potrosnje plina i benzina je mizerna. Dokle god je plin jeftiniji barem 20% ja cu imati racunicu ali ga ne bih ponovo ugradjivao u drugi auto ako cena bude tako visoka.
Udruzenje podrzavam i postacu clan. A ne treba gledati samo sebe. Jaimam i prijatelje koji zive od ugradnje i servisa plina i nije u redu da toliki ljudi ostanu bez posla jer drzava hoce da izdrzava monopoliste i tajkune.
Ti bre nisi citav

Drzava ne stiti monopoliste vec sebe. Otplacivaces plin za nekoliko meseci samo ukoliko prelazis dosta i dok vozis auto oko 10-15 god starosti. Ovi jos stariji sto voze na plin da nije sekvent nemaju vise racunicu jer trosi vise plina. Pokusaj neki noviji VW da vozis na plin pa ces videti koliko ti trenutno treba da ga otplatis. Oko dve godine. A ni tad nije kraj izivljavanju ABS jer oni su paravan drzavne ruke koja samo otima otima i otima. TO IM JE SVRHA, a ne bezbednost. Ni NATO ultimatum nece spreciti poskupljenja ni razne sledece namete JER PARA NEMAAAAAAAA mora da se otme od vozaca koji uvek mogu da daju jos po neki dinar. Same ove ideje koje oni hoce da nakaleme svojim gradjanima na ledja pokazuje narkomansko razmisljanje i njihovu pravu namenu postojanja. Prelistaj sve sta je ABS donela u zadnjih 2 godine i videces neverovatno slicnost: akciza, atest, reatest, naknada, nova dokumentacija, doplata... i svaki put samo jos plati jos plati jos plati. I nema kraja to stalno zaboravljas. Ja davno se razmisljao na Lupa da stavim plin, moja zena rekla nemoj super mi je ovako, ja je ispostovao, a sad sam presrecan sto nisam stavio. I Golfa cu da prodam pre isteka atesta jer su GOVNA alava. Pre 8 godina tng pustali u vazduh, a sad ne znaju za dosta koliko se ugradjuju i kurta i murta. Vratili u Srbiju ilegalne budzevine i sverc goriva.
Povecanje od 5din (!!!) po litri plina da bi se finansirala DRZAVNA agencija je vrhunac licemerstva. Oni sto voze na benzin i naftu ne tangiraju agenciju za bezbednost. Ispada da do sada ih niko nije finansirao, njih 5 zaposlenih, a sad ce da dobijaju oko 30mil dinara dnevno. Odakle Bosancima i Hrvatima plin, pa je 40% jeftiniji? Alo skoro dvostruko jeftiniji!
Plinadzije nisu ni prvi ni poslednji zanat koji ce propasti, a pogotovo ne u Srbiji. Ko ce da utesi sve oni sto su pozatvarali pumpe blizu granice sa BiH? Na pun rezervoar usteda do 30evra u odnosu na cenu u Srbiji.
Jebanje u zdrav mozak za mene nema cenu, a ti od toga okreces glavu sto je po meni daleko gore nego ekonomska racunica.